Novosti
Petero RTL-ovih reportera u programu uživo pratit će doček Vatrenih u ponedjeljak
AP Images

SVI SMO UZ NJIH!

Petero RTL-ovih reportera u programu uživo pratit će doček Vatrenih u ponedjeljak

Dvadeset godina dug nedosanjani san ove bi nedjelje, 15. srpnja mogao postati stvarnost, a Hrvatska nogometna reprezentacija prvak svijeta.

Kakav god ishod bio, pobijedili ili izgubili u finalu Svjetskog nogometnog prvenstva, naše Vatrene će u ponedjeljak u 12.45 sati u Zagrebu dočekati RTL-ove ekipe i pratiti ih od samog izlaska iz aviona sve do pozornice na Trgu bana Jelačića.

Prijenos dočeka hrvatske reprezentacije pratit će s aerodroma Boris Mišević s dvije RTL-ove ekipe, a kamere će zabilježiti svaki korak naših reprezentativaca na putu do glavnog zagrebačkog trga, gdje će ih dočekati RTL-ovi reporteri. Boris Jovičić javit će se s bine, gdje će razgovarati s nogometašima i stručnim stožerom, Ilija Radić dočarat će gledateljima vjerojatno najluđu atmosferu na glavnom hrvatskom trgu, baš kao i Maja Oštro dok će Ines Goda razgovarati s hrvatskim političarima i sportašima.

U ponedjeljak, 15. srpnja od 12:45 sati, kada se očekuje dolazak naših, ipak se nadamo, zlatnih reprezentativaca, u trosatnom programu uživo gledatelji RTL-a moći će uživati u izjavama, komentarima, slavlju i neopisivoj sreći naših jedinstvenih Vatrenih.  

 

Reci što misliš!