Novosti
Woody Harrelson u odličnoj političkoj drami o ratu u Iraku

'Shock and Awe'

Woody Harrelson u odličnoj političkoj drami o ratu u Iraku

Pogledajte trailer za film s nevjerojatnom glumačkom postavom koju čine Woody Harrelson, James Marsden, Tommy Lee Jones, Jessica Biel i Milla Jovovich.

U političkoj drami redatelja Roba Reinera “Shock and Awe” novinari Jonathan Landay (Woody Harrelson), Warren Strobel (James Marsden), njihov urednik John Walcott (Rob Reiner) i veteran Joe Galloway (Tommy Lee Jonesstave svoju karijeru na kocku nakon što dobiju vijest o stvarnim činjenicama za koju predsjednička administracija nije htjela da se sazna. Riječ "istina" je ono što ih tjera da svi čuju više, naročito kad otkriju da je priča jedne od žrtava rata u Iraku, Adama (Luke Tennie), koji je ispripovijedao svoje iskustvo i gubitak noge u ratu, zapravo izgrađena na lažima.

U odličnoj glumačkoj postavi osim Woodyja Harrelsona, Jamesa Marsdena, Tommyja Leea Jonesa i Roba Reinera glume i Jessica Biel, Milla Jovovich i Richard Schiff.

Pogledajte trailer za odličnu političku dramu “Shock and Awe”.

Woodyja Harrelsona gledajte u TV premijeri akcijskog znanstveno-fantastičnog filma "Igre gladi: Šojka rugalica, 1. dio" u nedjelju u 21:40 na RTL-u. 

Reci što misliš!