Novosti
Spektakl u Ciboni: Četiri tenora nastupaju sa Zagrebačkom filharmonijom

KONCERT U RUJNU

Spektakl u Ciboni: Četiri tenora nastupaju sa Zagrebačkom filharmonijom

Nakon otvaranja 69. Dubrovačkih igara Četiri tenora pripremaju još jednu glazbenu poslasticu i potvrđuju svoj status jednih od najtraženijih glazbenika u Lijepoj našoj.

Naime naši najpopularniji dalmatinski tenori Marko Škugor,Vladimir Garić, Đani Stipaničev i Marko Pecotić  pripremaju pravi spektakl za sve ljubitelje kvalitetne glazbe.

Nakon rasprodanog koncerta  u Lisinskom  i niza rasprodanih koncerata u prestižnim koncertnim dvoranama širom  Hrvatske  Četiri tenora najavljuju još jedan veliki koncertni spektakl!

U petak,  21. rujna u 20h u sportskoj dvorani Dražen Petrović  priuštit će nam još jedan nezaboravan koncert.

“Premda je koncertna sezona i sa tenorima i solo nastupima u punom (ti)jeku misli se polako već okreću ka 21. rujnu i KC D. Petrović u Zagrebu kada ćemo se nakon Gradeca i Lisinskog predstaviti u novom prostoru Zagrepčanima i gostima grada. Siguran sam da će nam ljetna energija koju upravo upijamo dati poseban podstrek u pripremi tog koncerta uz Revijski orkestar Zagrebačke filharmonije.”- izjavio je Đani Stipaničev.

Veličanstvenosti ovog događaja pridonijet će i 40 glazbenika  iz Revijskog orkestra Zagrebačke filharmonije koji  nastupaju sa Tenorima.

Svoj glazbeni put Četiri tenora započeli su svojim prvim nastupom 2016. godine kada su bili gosti klapama u Lisinskom. Na tom koncertu oduševili su publiku koja ih je ispratila stajaćim ovacijama i  od tada Četiri tenora postala su prava atrakcija profinjenog glazbenog izričaja.

Njihov glas prelazi granice Hrvatske što potvrđuje i njihov koncert u slovenskoj areni u Stožicama zakazan za 5. listopada 2018.

Na koncertu u rujnu publiku će oduševiti predstavljanjem svog novog albuma čija naslovna pjesma Grande Amore pokazuje veličanstvenost njihovih glasovnih mogućnosti, a to je samo najava za ono što vas čeka na koncertu.

Reci što misliš!