Novosti
Billy Bob Thornton otkrio jedini razlog zbog kojeg je propao njegov brak s Angelinom Jolie

tko bi rekao

Billy Bob Thornton otkrio jedini razlog zbog kojeg je propao njegov brak s Angelinom Jolie

Preljub? Neslaganje karaktera? Svađanje? Ništa od navedenoga. Nikad ne biste pogodili zašto se razveo ovaj zanimljivi holivudski par.

Billy Bob Thornton i Angelina Jolie bili su u braku prije 15 godina, od 2000. do 2003. godine i 62-godišnji holivudski glumac još uvijek ima samo riječi hvale za bivšu suprugu.

 

A post shared by � (@wildjolie) on Feb 22, 2018 at 5:11am PST

U nedavnom intervjuu napokon je otkrio i pravu istinu o ogrlicama s bočicama krvi i pravom uzroku propasti njihova braka: 'U jednoj smo stvari bili potpuno različiti. Dok je svijet njezina pozornica, ja imam fobiju i od ljudi i od javnog prostora. To je jedini razlog zašto više nismo zajedno. Jednostavno smo morali krenuti svatko svojim putem'.

'Stalno sam imao osjećaj da nisam dovoljno dobar za nju', rekao je, dodajući kako se nikada nije osjećao ugodno u Hollywoodu, okružen tim bogatašima i 'važnim' ljudima.

Thornton je objasnio i veliku famu oko privjesaka s krvlju koje su nosili na lančićima. 'Sjetili smo se kako bismo se mogli upiknuti lagano olovkom u vrh kažiprsta i tu točkicu krvi istisnuti u bočicu, kako bismo je mogli nositi oko vrata kada smo razdvojeni. No, kada je to došlo u medije, ispalo je kao da nosimo kantu krvi oko vrata'.

Danas je u braku s Connie Angland s kojom ima 13-godišnju kćer Bellu.

Billyja Boba Thorntona  gledajte u akcijskom trileru "Oko sokolovo" večeras u 22:45 na RTL-u. 

Reci što misliš!