Novosti
Steven Seagal postao posebni izaslanik Rusije za odnose sa SAD-om

zanimljivo

Steven Seagal postao posebni izaslanik Rusije za odnose sa SAD-om

Američki mediji raspisali su se podrugljivim tonom o novoj ulozi holivudske legende.

Rusko ministarstvo vanjskih poslova potvrdilo je da je imenovalo američkog glumca Stevena Seagala za svoga posebnog predstavnika za rusko-američke humanitarne veze koji bi trebao produbiti kulturne, umjetničke i odnose između dviju zemalja.

Majstor borilačkih vještina pohvalio se novom pozicijom i na društvenim mrežama, napisavši: „Duboko sam počašćen i čast mi je što sam imenovan za posebnog predstavnika ruskog ministarstva vanjskih poslova zaduženog za ruske i američke humanitarne veze. Nadam se da ćemo težiti miru, harmoniji i pozitivnim rezultatima u svijetu.“

Rusko je ministarstvo usporedilo novu Seagalovu ulogu s onom UN-ova veleposlanika dobre volje te izjavilo da holivudski glumac za ovu ulogu neće primati nikakvu plaću. 

Seagal, koji se često pojavljuje na ruskoj državnoj televiziji kako bi govorio o svojim stajalištima i karijeri, za istu je izjavio: "Uvijek sam jako želio učiniti sve kako bih pomogao da se poboljšaju rusko-američki odnosi. Neumorno sam neslužbeno radio u tom smjeru mnogo godina, a sada sam iznimno zahvalan za mogućnost da to isto činim i službeno".

Stevena Seagala gledajte u reality seriji "Steven Seagal - čuvar zakona" nedjeljom od 15:55 na RTL2.

 

Reci što misliš!