Novosti
Lindsay Lohan vodit će novu reality emisiju na MTV-ju

ono kad imaš klub na plaži

Lindsay Lohan vodit će novu reality emisiju na MTV-ju

Kako je to biti mlada suvlasnica prestižnog kluba na grčkoj plaži, uskoro ćemo vidjeti u emisiji "Lohan Beach Club",

Holivudska zvijezda Lindsay Lohan vraća se na male ekrane u ulozi u kakvoj je još nismo vidjeli jer će je kamere pratiti u njezinim svakodnevnim obavezama i dogodovštinama u emisji "Lohan Beach Club".   

Snimanja reality emisije "Lohan Beach Club" već su započela u Lohan Beach Houseu, odnosno klubu na plaži na grčkom otoku Mikonosu u vlasništvu uspješne glumice. "Ekskluzivna morska destinacija savršena je podloga za seriju. Nudi luksuzne spa tretmane, ima vrhunski restoran te bogat dnevni i noćni život koji donosi novu definiciju iskustva Mikonosa", piše u MTV-jevoj službenoj objavi.

Lindsay se već godinama bavi ugostiteljstvom u Grčkoj i ovo joj je treći poslovni projekt koji je pokrenula. Osim Lohan Beach Cluba na Mikonosu, vlasnica je i noćnog kluba Lohan Nightclub u Ateni te Lohan Rhodes Beach Housea na Rodosu.

"Lohan Beach House će gledateljima pružiti VIP pristup jednoj od najekskluzivnijih destinacija na svijetu i pogled iza scene na to kako mlada, uspješna poduzetnica vodi vlastiti posao", napisala je u izjavi predsjednica MTV-jeva programa Nina L. Diaz.

MTV je objavio i teaser za novu reality emisiju "Lohan Beach Club".

Lindsay Lohan gledajte u avanturističkoj komediji "Herbie: Punom brzinom" u subotu u 16:40 na RTL-u. 

Reci što misliš!