Novosti
Drew Scott i Linda Phan otputovali na medeni mjesec u Ekvador

i odmor mu ima posebnu svrhu

Drew Scott i Linda Phan otputovali na medeni mjesec u Ekvador

Zvijezda emisija o Lovcima na nekretnine ni na medenom mjesecu ne odmara.

Tri mjeseca nakon bajkovita vjenčanja u Italiji, zvijezda showa „Lovci na nekretnine“, Drew Scott i njegova supruga, Linda Phan, otputovali su na medeni mjesec u Ekvador. 

 

A post shared by CLAIRE PETTIBONE (@clairepettibone) on May 16, 2018 at 11:45am PDT

Iako je njihov 'veliki dan' bio raskošan i s više od 300 gostiju, zanimljiv par se odlučio za jedinstveni i kulturološki im različit medeni mjesec na obali rijeke Napo u amazonskom slivu. Kako smo i za fotografije s njihova vjenčanja trebali strpljivo čekati, čini se da ćemo isto morati i za ove s medenog mjeseca, jer su do sada objavili svega dvije.

Kako popularni Drew nikada u potpunosti ne odmara, ovo putovanje su mladi supružnici Scott posvetili dobrotvornoj organizaciji i društvenoj inicijativi „ME to WE“ posvećenoj stvaranju "održive promjene" koja potiče "putovanja koja ostavljaju pozitivan trag na planetu", kako piše na njenoj službenoj stranici.

Drew i Linda će tako pomoći lokalnim volonterskim projektima, posjetiti plantaže kave i kakaa te istražiti Amazonsku džunglu. 

Drewa Scotta gledajte u lifestyle emisijama „Lovci na nekretnine“ od ponedjeljka do subote u 19:20 na RTL Livingu i u „Lovci na nekretnine kod kuće“ od utorka do petka u 8 sati na RTL-u.

Reci što misliš!