Novosti
Pravilnom prehranom i tjelovježbom Melissa McCarthy uspjela je smršavjeti nevjerojatnih 35 kilograma!

bravo!

Pravilnom prehranom i tjelovježbom Melissa McCarthy uspjela je smršavjeti nevjerojatnih 35 kilograma!

Simpatična komičarka sad se osjeća kao sasvim nova osoba.

Oskarovka Melissa McCarthy izgubila je nevjerojatnih 35 kilograma zahvaljujući posebnom režimu prehrane i dolasku u teretanu pet puta tjedno.

Kako su ovog proljeća počele kružiti priče da je zbog nove uloge morala smršavjeti, glumica je odlučila otkriti tajnu svog novog izgleda.

„Ovo je najbolja stvar koja mi se dogodila. Osjećam se fantastično. Odlučila sam se za ketogenu dijetu, počela sam unositi zdrave masti i izbjegavam ugljikohidrate“, otkrila je Melissa u nedavnom intervjuu.

"Melissa se nikada u životu nije osjećala bolje, jednostavno je oduševljena nakon tolikog gubitka težine, kao da je nova osoba. Naporno se trudila izgubiti težinu, ali sav taj napor vratio joj se enormnim samopouzdanjem", za HollywoodLife otkrio je prijatelj simpatične oskarovke te dodao: „Melissa se stvarno potpuno posvetila i bila dosljedna novoj prehrani i napornim vježbama. Ona trenira najmanje pet dana tjedno, radi kardio i treninge s utezima. I gotovo je potpuno uklonila junk food. Većinu obroka jede puno organskog povrća, slabe proteine i samo malu količinu složenih ugljikohidrata. Nije joj bilo lako, ali vrijedilo je."

Melissu McCarthy gledajte u humorističnoj seriji "Mike i Molly" od ponedjeljka do petka u 00:30 na RTL2.

Reci što misliš!