Novosti
Mislite li da možete unovčiti svoju ljubavnu vezu i postati najbolji par u Hrvatskoj?

PRIJAVITE SE!

Mislite li da možete unovčiti svoju ljubavnu vezu i postati najbolji par u Hrvatskoj?

Novi RTL-ov reality show pomoći će natjecateljima da doznaju jesu li u pravu i jesu li spremni uložiti sve za ljubav!

Smatrate li da vaš partner zna ispeglati košulju ili da vaša partnerica može bez problema bočno parkirati auto? Sigurni ste da toliko dobro poznajete svojeg partnera ili partnericu da ste spremni kladiti se?

Novi RTL-ov reality show, izraelske produkcijske kuće Dori Media, nastao prema licenciji showa 'Power Couple' pomoći će natjecateljima da doznaju jesu li u pravu i jesu li spremni uložiti sve za ljubav!

'Power Couple' stavlja parove u zabavne i uzbudljive izazove u kojima će se bolje upoznati, zbližiti, a ponekad možda i porječkati te posvađati, no na kraju će im sudjelovanje u showu biti iskustvo koje će pobjednicima donijeti do 100 tisuća kuna za koje su se sami izborili.

Sve ovisi koliko dobro poznajete svojeg partnera

Naime, svaki par na početku showa dobiva određeni novčani iznos kojim se kladi u raznim izazovima, a točnim okladama iznos se može uvećati i do 100 tisuća kuna. Ako par na kraju showa  pobijedi, s tim novcem odlazi kući.

 

Sve ovisi koliko dobro poznajete svojeg partnera/icu i koliko ste spremni uložiti novca od svote koju imate na raspolaganju. Jedan dio para kladi se na uspjeh svog partnera dok se nalazi u zabavnim izazovima. No pobijediti u ovom showu nije lako jer se kandidati natječu protiv drugih parova koji imaju isti cilj.

Osam inačica diljem svijeta

Novi reality show 'Power Couple' vrlo je brzo postao popularan u svijetu pa je od 2014. godine, otkako je u eteru, dobio čak osam inačica diljem svijeta.

Svi oni koji misle da mogu 'unovčiti' svoju ljubavnu vezu jer dovoljno dobro poznaju svojeg partnera/icu mogu se prijaviti na broj telefona 060/501-554 (3,45kn/min za fiksnu mrežu i 4,78 kn/min za mobilne mreže) ili putem internetske stranice www.rtl.hr/prijave.

Reci što misliš!