Novosti
Članovi kraljevske obitelji pokazali koliko cijene Kate Middleton: Rođendanske čestitke otkrile što na njoj najviše vole
Instagram

Omiljena vojvotkinja

Članovi kraljevske obitelji pokazali koliko cijene Kate Middleton: Rođendanske čestitke otkrile što na njoj najviše vole

Kate je proslavila 37. rođendan, koji su joj čestitali brojni obožavatelji, ali i članovi kraljevske obitelji

Vojvotkinja od Cambridgea proslavila je 37. rođendan, koji joj je kraljevska obitelj čestitala toplom objavom na društvenim mrežama. 

"Sretan rođendan njenom visočanstvu vojvotkinji od Cambridgea! Vojvotkinja obnaša kraljevske dužnosti, kako u Velikoj Britaniji, tako i u inozemstvu te posvećuje svoje vrijeme dobrotvornim akcijama i organizacijama, od kojih su neke usmjerene na osiguravanje najboljeg mogućeg početka života djeci", piše uz niz fotografija objavljenima na službenoj Instagram stranici kraljevske obitelji na kojima je Kate sa širokim osmijehom na licu. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by The Royal Family (@theroyalfamily) on Jan 9, 2019 at 1:18am PST

Na stranici kuće Clarence, rezidenciji princa Charlesa i Camille, također je osvanula čestitka. Izgleda da ni Charles i njegova supruga nisu mogli odabrati samo jednu fotografiju s vojvotkinjom. Odabrali su jednu na kojoj je Kate sa suprugom Williamom i svekrom Charlesom, onu na kojoj je s Camillom i dvije na kojima je sama i nasmiješena. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Clarence House (@clarencehouse) on Jan 9, 2019 at 2:56am PST

Na stranici Kensingtonske palače, u kojoj žive Kate i William te princ Harry i Meghan Markle objavljena je zahvala na čestitkama i lijepim željama. 

"Zahvaljujemo svima na lijepim porukama povodom rođendana vojvotkinje od Cambridgea", piše uz Kateinu fotografiju nastalu tijekom posjeta Cipru.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kensington Palace (@kensingtonroyal) on Jan 8, 2019 at 11:15pm PST

Vojvotkinja je rođendan proslavila kod kuće. Njezin suprug je bio u posjetu bolnici Royal London, gdje su mu djeca uručila ručno izrađenu čestitku za Kate. 

"Svaka čast što ste se sjetili", rekao je William i zahvalio djeci. 

Romantičnu komediju 'Ljubavni vatromet' s Meghan Markle u glavnoj ulozi gledajte na RTLplayu - bilo kad i bilo gdje.

Reci što misliš!