Novosti
Video: Marin Novaković, bivši stanar BB kuće, ima novu pjesmu!

Poslušajte!

Video: Marin Novaković, bivši stanar BB kuće, ima novu pjesmu!

Iako mu je dugoročni cilj baviti se samo glazbom, Marin priznaje da pjevanje trenutno kombinira sa sezonskim poslovima

Marin Novaković, 23-godišnji bivši stanar i finalist prošlogodišnjeg Big Brothera izbacio je mashup s poznatom Aleksandrom Matriks, koja je svojim glasom u posljednje vrijeme osvojila regiju.

“Sredinom mjeseca kontaktirao me Aleksandrin menadžer i rekao da je Aleksandra zainteresirana za snimanje duet mashupa sa mnom. Naravno, ta informacija me nije ostavila ravnodušnim. Ubrzo sam pristao i s lakoćom snimio novi hit. Bilo mi je zadovoljstvo surađivati s njom, ona je osoba koja zaista zrači pozitivom”, rekao je Marin, mladi hrvatski pjevač u usponu.

'Nije me sram reći da radim sezonske poslove kako bih si priuštio ono što želim'

Iako mu je dugoročni cilj baviti se samo glazbom, Marin priznaje da pjevanje trenutno kombinira sa sezonskim poslovima kako bi si osigurao sredstva za snimanje spotova.

“Ne plaćaju mi niti mama niti tata spotove, već sam zasučem rukave, zaradim pa onda i produciram. Vrlo često stvari nisu onakve kakve se čine. Nije me sram reći da radim sezonske poslove kako bih si priuštio ono što želim“, kaže Marin. Sa zadovoljstvom se prisjeća dana u Big Brotheru zahvaljujući čemu je postao prepoznatljiv pa ga i dandanas na ulici zaustavljaju obožavatelji. Kaže, sad je ipak orijentiran na karijeru koju želi graditi na novim pjesmama i nastupima.

Marin je do sada izbacio dva singla - pjesmu “Sahara”, koju je producirao u suradnji s poznatim Stefanom Đurićem Rastom (Rasta) i Slobodanom Veljkovićem Cobyem (Coby) te pjesmu “Kleopatra” na kojoj je radio s Matijom Rodićem, našim poznatim DJ-em, znanim pod umjetničkim imenom MATRODA i Tomislavom Rosom (MC Rosy), bivšim sustanarom iz BB kuće.
 

Reci što misliš!