Novosti
RTL-ova lica i TV projekti nominirani su za Večernjakovu ružu, evo kako možete glasati za favorite

prestižna nagrada

RTL-ova lica i TV projekti nominirani su za Večernjakovu ružu, evo kako možete glasati za favorite

Prestižna medijska nagrada dodjeljuje se već 25 godina

Objavljene su nominacije u sedam kategorija najstarije medijske nagrade, Večernjakove ruže, koja se ove godine dodjeljuje po 25. put. Među nominiranima su RTL-ova lica i projekti.

Tako je u kategoriji TV osobe godine nominirana naša Damira Gregoret, u kategoriji TV emisije godine imamo čak dva nominirana projekta - 'Život na vagi' i 'RTL Direkt', a u kategoriji Novo lice godine nominiran je glumac Roko Sikavica, našim gledateljima jako dobro poznat po ulozi Vena iz serije 'Pogrešan čovjek'.

KAKO GLASATI?

SMS-om na broj 60085 (upišite ključnu riječ RUZA2018 pa razmak te broj kategorije i broj osobe kojoj dajete svoj glas. Npr. ako glasate za kategoriju 3 i osobu pod rednim brojem 2, poruka glasi RUZA2018 32)

Telefonom na broj 065 900 900 (slijedite govorne upute za glasanje: prvo birate broj kategorije za koju glasate, a zatim broj osobe). Cijena po pozivu iz fiksne mreže je 1,50 kn (uključen PDV), a po pozivu iz mobilne mreže 2,40 kn (uključen PDV).

Kuponom koji će do 15. ožujka izlaziti u Večernjem listu i u prilogu Ekran. Glasati možete od 28. siječnja do 15. ožujka do 10 sati

Damira Gregoret - RUZA2018 13

Jedno od zaštitnih lica našeg informativnog programa britka je i direktna u izvještavanju, a takva je i kad intervjuira političare kojima nikada ne dopušta da frazama izbjegnu odgovor.

RTL Direkt - RUZA2018 53

Naša informativna emisija u prošloj godini ugostila je šaroliko društvo čime su dali svoj obol raznim društvenim i političkim zbivanjima te ostali jedina news emisija u kojoj ima i dobrog humora.

Život na vagi - RUZA2018 55

Treća sezona ove emisije, koja prije svega nudi kandidatima mogućnost da u potpunosti promijene svoje živote, opet je ukazala na problem pretilosti koji je veliki zdravstveni i društveni problem.

Roko Sikavica, Pogrešan čovjek - RUZA2018 75

Jedan od najtalentiranijih glumaca mlađe generacije od šeste je godine zaljubljen u glumu, a ulogom Vena u RTL-ovoj seriji “Pogrešan čovjek” osvojio je simpatije TV publike.

Reci što misliš!