Novosti / Najave
Island – Hrvatska večeras u 18 sati na RTL-u!
Slavko Midzor/PIXSELL

prijenos

Island – Hrvatska večeras u 18 sati na RTL-u!

Ako niste u mogućnosti u to vrijeme biti pokraj malih ekrana, utakmicu besplatno gledajte na RTLplayu!

Večeras na RTL-u ne propustite prvu utakmicu naše reprezentacije na Svjetskom rukometnom prvenstvu za muškarce koje se održava u Danskoj i Njemačkoj.

Hrvatska se u 18 sati u Olimpijskoj dvorani u Munchenu susreće s Islandom

Dok većina predviđa laganu pobjedu, naši rukometaši pozivaju na oprez. Kapetan reprezentacije Domagoj Duvnjak istaknuo je kako je najveća snaga Islanđana što kažnjavaju baš svaku izgubljenu loptu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Domagoj Duvnjak (@domagojduvnjak88) on Jan 6, 2019 at 12:27am PST

"Sigurno moramo odigrati jako dobru obranu, agresivnu i pokretljivu, kako bismo postigli što više lakih golova. S druge strane, u napadu moramo biti jako pametni, ne smijemo lako gubiti lopte jer će oni kazniti svaku takvu situaciju. Jako su brzi, imaju strašnu kontru i polukontru, tako da ih moramo umiriti i igrati naš rukomet", rekao je Duvnjak u najavi utakmice.

Nakon utakmice s Islandom Kauboje očekuju okršaji s ostalim reprezentacijama iz grupe, Japanom (13. siječnja u 16:30), Makedonijom (14. siječnja u 18h), Bahreinom (16. siječnja u 18h) i Španjolskom (17. siječnja u 20:30).

Utakmicu Island - Hrvatska gledajte u 18 sati na RTL-u!

Ako niste u mogućnosti u to vrijeme biti pokraj TV ekrana, besplatno gledajte live stream utakmice na RTLplayu!

Usluzi RTLplay možete pristupiti putem linka play.rtl.hr ili putem aplikacija za mobitel i tablet. Aplikacije možete skinuti ovdje: 

Google Play 

Apple Store

 

Reci što misliš!