Novosti / Najave
Postoji milijun načina da vas ubiju na Divljem zapadu - slobodno odaberite svoj

TV premijera - Tko preživi, pričat će

Postoji milijun načina da vas ubiju na Divljem zapadu - slobodno odaberite svoj

Ne propustite TV premijeru vestern-komedije tvorca medvjedića Teda

Tvorac najprostijeg medvjedića Teda, Seth MacFarlane, u odličnoj vestern-komediji 'Tko preživi, pričat će' okupio je vrsnu glumačku postavu koju čine Charlize Theron, Liam Neeson, Amanda Seyfried, Giovanni Ribisi i Neil Patrick Harris te dodao cool cameo uloge, poput Jamieja Foxxa kao Djanga Freemana iz Tarantinovog 'Django Unchained', Ryana Reynoldsa, kao kauboja koji pogiba u saloonu, Ewana McGregora, Kaley Cuoco, Patricka Stewarta i Christophera Lloyda kao Doca Browna iz 'Povratka u budućnost', filma koji MacFarlane često koristi u svojim djelima.

Godina je 1882. U Arizoni, u Old Stampu živi poprilična kukavica, farmer Albert Stark (Seth MacFarlane), kojeg, kada se povuče iz okršaja, ostavi djevojka Louise (Amanda Seyfried). Utučen i sam, Stark misli da mu Divlji zapad nema što dati pa se sprema za odlazak u San Francisco.

U međuvremenu, zloglasni Clinch Leatherwood (Liam Neeson) ubije i opljačka starog lovca na zlato te uzme zlatni grumen, a svojoj desnoj ruci Lewisu (Evan Jones) naredi da se s njegovom ženom Annnom (Charlize Theron) pritaji u Old Stampu kako bio on nastavio pljačkati.

TV premijeru vrhunske vestern-komedije 'Tko preživi, pričat će' gledajte večeras u 22:25 na RTL-u.  

 

Reci što misliš!