Novosti / Najave
Njezin ljubavni status: komplicirano je...

TV premijera: Drugo stanje Bridget Jones

Njezin ljubavni status: komplicirano je...

Nasmijte se uz neobično zabavne nove dogodovštine obožavane Bridget Jones

Na 43. rođendan Bridget Jones u cik zore zove majka samo kako bi je podsjetila da joj biološki sat otkucava i da joj je krajnje vrijeme da ima djecu. Kasnije tog dana Bridget odlazi na sprovod Daniela Cleavera (Hugh Grant), za kojeg se pretpostavlja da je stradao u zrakoplovnoj nesreći, a na sprovodu vidi svog bivšeg dečka Marka Darcyja (Colin Firth) s njegovom novog suprugom Camillom. 

Bridget sada radi kao TV producentica te je dobra prijateljica s voditeljicom vijesti Mirandom (Sarah Solemani), koja joj predloži da proslave njezin rođendan. Bridget je odbije jer je ima druge planove, no kada se oni izjalove, naposljetku ostane doma sama i shvati da sve dok je sama zapravo može uživati u životu te ipak odlazi na festival na kojem je prijatelji izazovu da spava s prvim muškarcem kojeg upozna kako bi preboljela Marka i prekinula celibat.

Neprikladno odjevena Bridget završi u blatu iz kojeg je izvuče zgodni Jack (Patrick Dempsey)

Izvrsni treći nastavak 'Drugo stanje Bridget Jones' režirala je redateljica prva dva dijela, Sharon Maguire, dok su priču napisali Helen Fielding, Dan MazerEmma Thompson. Renée Zellweger i Colin Firth ponavljaju uloge iz prva dva dijela, a u trećpj se našao ljubimac gledateljica Patrick Dempsey kao Jack Qwant. Tu je još legendarni Jim Broadbent, dok se u zanimljivoj cameo ulozi pojavljuje glazbenik Ed Sheeran

TV premijeru romantične komedije 'Drugo stanje Bridget Jones' gledajte večeras u 20 sati na RTL-u. 

 

Reci što misliš!