Ostani doma
Natjecatelji izvan sebe: Pažanin otkrio koju namirnicu ne voli jesti i sve iznenadio!
RTL

Neočekivano

Natjecatelji izvan sebe: Pažanin otkrio koju namirnicu ne voli jesti i sve iznenadio!

Pažanin je iznenadio sve timove jer su svi bili uvjereni da je riječ o svinjskoj masti

U večerašnjoj epizodi kviza '10 pitanja' pobjednik druge sezone 'Big Brothera', Hamdija, pomagat će natjecateljicama Petri i Marijani iz Popovače koje inače imaju utočište za životinje, a kod kuće čak 13 mačaka! Djevojke su odmah rekle da, ako pobijede, novac ide za pomoć životinjama.

Igor iz Vukovara za pomagačicu je silno želio Ivanku Milutinović iz emisije 'Ljubav je na selu', pa mu je RTL želju i ostvario.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Marina i Marko iz Višnjevca zaigrali su sa Adamom i Gogom iz emisije 'Brak na prvu'.

Iako su svi do jednog natjecatelja barem jednom u životu kupili krumpir, pitanje o istome ih je iznenadilo. Ženska imena koja su se našla na popisu nisu im mogla dovoljno pomoći kako bi odgovorili točno koja sorta krumpira se ne može kupiti u Hrvatskoj.

Marina i Marko odmah su znali odgovor na pitanje gdje se održava Marunada, tradicionalni festival kestena jer su na jednoj i bili, no i ostali su znali da je točan odgovor Lovran.

Lička basa zadala je muke Ivanki i Igoru pa se Ivanka dosjetila i u pomoć pozvala 'društvo mrtvih pjesnika', odnosno, fotografiju, a oni su joj šapnuli da je lička basa vrsta krumpira. Ipak, to nije bio točan odgovor već sir.

Folklor je pomogao Marini i Marku da znaju da riječ kušnuti znači poljubiti, ali pitanje tko je knez među kraljevima nije dobro sjelo nijednom timu, a Hamdija je zaključio da Trpimiru ime ne dozvoljava da bude kralj jer sve mora trpjeti.

Posljednje pitanje bilo je o poznatom šefu kuhinje Ivanu Pažaninu, a čak su se i The Beatlesi morali uključiti u davanje odgovora o tome koju namirnicu Ivan ne može vidjeti nacrtanu.

"Namirnica koju nikako ne mogu prožvakati i ne volim je, jer mi je organizam ne prihvaća je losos!', otkrio je Pažanin i iznenadio sve timove jer su svi bili uvjereni da je riječ o svinjskoj masti.

Novčanu nagradu od 1400 kuna na kraju su odnijela dva tima, Petra i Marijana te Marina i Marko koji su imali po sedam točnih odgovora.

Reci što misliš!