Ostani doma
Muke po ajngemahtecu, filozofska promišljanja i natjecatelji iz dijaspore večeras u kvizu '10 pitanja'
RTL

10 pitanja

Muke po ajngemahtecu, filozofska promišljanja i natjecatelji iz dijaspore večeras u kvizu '10 pitanja'

Početak tjedna u 21.30 sati rezerviran je za još jednu epizodu RTL-ova zabavnog kviza

Već dobro znanim pomagačima Ivanki Milutinović i Hamdiji pridružit će se simpatične kandidatkinje druge sezone showa 'Gospodin Savršeni',  Emily Živčić i Julie Pavlović. Svi oni u pomoć će priskočiti svojim natjecateljima koji ovog puta mahom stižu iz – dijaspore!

Hamdija će zaigrati s ocem i kćeri, Zoranom i Valentinom iz Danske, Ivanka će pomagati Bojanu iz Irske, a Julie i Emily udružit će se s Natašom iz Njemačke.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Natjecatelji će morati pokazati koliko dobro poznaju hrvatske rukometaše, pjevačice Magazina, hrvatske književnike i tvrđave, a kad na meni stigne pitanje o ajngemahtecu, neki će ostati toliko zbunjeni da će izmisliti novi pojam - ''ajngemahtec haljina''!

I dok će neki timovi vrlo složno donositi svoje odluke, a neki se poslužiti pjesmom, Ivanka Milutinović svom kandidatu neće dati prostora za brze odgovore već će se zalagati za duboka filozofska promišljanja na putu do točnog rješenja.

Koja će se metoda pokazati najuspješnijom i tko će postati pobjednik u ovom srazu europskih zemalja, doznat ćete večeras od 21.30 sati na RTL-u.

Preporučujemo ti još sadržaja

Reci što misliš!