Ostani doma
Natjecatelji uz Marka Marulića i Nedu Parmać zaradili 1400 kuna!

10 pitanja

Natjecatelji uz Marka Marulića i Nedu Parmać zaradili 1400 kuna!

Marulićeva 'Judita' zapaprila je stvar natjecateljima i 'zvjezdanim pomagačima'

U večerašnjoj epizodi kviza '10 pitanja', bivši farmer Hrvoje iz 'Ljubav je na selu', pomagao je Zoranu iz Kastva, Danijela i Josip iz showa 'Superpar' pomogli su Paoli iz Zagreba, a Dario iz 'Večere za pet' u pomoć je priskočio Bruni i Špresi iz Jadranova. No, nisu samo oni ti koji su sudjelovali u ovoj epizodi. Već pri upoznavanju natjecatelja, Josip je u kadar doveo i svoju mačku Dragutina, koja je zapravo ženskog roda!

Video maca dragutin

 

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Već na početku, timovi se nisu nikako mogli dogovoriti koji je hrvatski grad rekorder po broju kafića po stanovniku. Svi su imali različite odgovore, no Dario, Bruna i Špresa su jedini točno odgovorili da je riječ je o Bjelovaru.

Nijedan natjecatelj večerašnje epizode nije znao da je bend Kawasaki 3P bio prvi punk-rock bend u povijesti na izboru za pjesmu Eurovizije, ali je zato Josip odmah znao da ako u jednoj ruci držiš brokvu, u drugoj držiš čekić!

Video josip odmah zna jer je baustelac

 

Niti Marko Marulić nije bio dobro 'prihvaćen' kod natjecatelja, a svi su se mučili oko toga koje je njegovo najvažnije djelo napisano davne 1501. godine. Na kraju su samo Zoran i Hrvoje znali da je točan odgovor Judita.

 

I košarka je zadala brige mlađim natjecateljima, no zato je Zoran ispričao cijelu priču o tome zbog čega je Toni Kukoč dobio nadimke Pink Panther, Konobar i Croatian Sensation.

Video Zoran rastura kosarku

 

Da su svi natjecatelji vjerni gledatelji RTL-a, dokazali su znajući koje boje su na logu njihove omiljene televizije, no pitanje o istome, na početku ih je prvo totalno zbunilo.

Video svi znaju boje rtla ili ne znaju

 

Češkanja po glavi nije nedostajalo na pitanju o tome koji neobični muzej ne postoji u Hrvatskoj, a Josip se čudom čudio svojoj djevojci Danijeli koja mu je pokušala objasniti da Muzej ruževa za usne ne postoji. Dapače, on je imao svoju teoriju!

josip objasnjava zasto ne bi postojao muzej za ruzeve

 

Do samog kraja, timovi su bili neodlučni, a Zoran je pjevačicu Nedu Parmać preimenovao u Nadu i dao joj novo zanimanje – postala je glumica! Ipak, pjevačica Neda dala je odgovor na pitanje o tome kako se zvao njezin prvi kućni ljubimac – hrčak Duša, a dva tima dala su točan odgovor.

Video neda daje odgovor

Pobjedu su tako odnijeli Zoran i Hrvoje sa sedam točnih odgovora, te zaradili 1400 kuna.

  • 10 pitanja

    kviz - Hrvatska - 2020.

    Ponedjeljak - četvrtak u 12.40 sati
    • Voditelj:
      Antonija Blaće

Reci što misliš!