Ostani doma
10 pitanja / Novosti

10 pitanja

Timovi iznenadili izvrsnim pjevačkim sposobnostima u kvizu znanja

Zabave nije nedostajalo ni danas

U današnjoj epizodi kviza '10' pitanja zvijezde showa 'Gospodin Savršeni', Hana i Goran pomagali su Kristijanu iz Zagreba, dok je Bahra iz 'Ljubav je na selu' pomagala Matei iz Rijeke. Simpatični Imoćani Danijela i Josip iz showa 'Superpar' u pomoć su priskočili Ivani iz Osijeka.

Već na prvom pitanju Bahra je pokazala zavidno znanje o vuni i ovcama te donijela svojem timu točan odgovor, a nešto kasnije iznenadila je i znanjem o popularnim emotikonima, no i ostali su točno odgovorili da se na hrvatskom jeziku kaže osjećajnik.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Da svi prate program RTL-a i sjećaju se glazbenog showa 'Hrvatska traži zvijezdu' dokazali su na pitanju tko je bio pobjednik prve sezone tog showa. Svi su točno odgovorili da je riječ o Bojanu Jambrošiću.

Neke je zbunio spomenik banu Josipu Jelačiću pa se nisu iz prve mogli sjetiti što slavni general drži u ruci.

Na pitanje o hrvatskim rukometašima, većina je znala točan odgovor tko je najbolji strijelac u povijesti reprezentacije, no Matea se odlučila poslužiti nedozvoljenim sredstvima za pronalazak točnih informacija zbog čega je bila upozorena. No zato su svi u glas znali otpjevati pjesmu Josipe Lisac, 'Magla'.

Na zadnje pitanje odgovorila je Mirela Priselac Remi iz grupe Elemental, a pitanje je bilo koliko članova Elementala ima kosu dužu od brade. Bod su jedino dobile Matea i Bahra jer su točno odgovorile da ih je dvoje.

1800 kuna na kraju je otišlo u ruke Matei i Kristijanu jer su imali isti broj točnih odgovora.

Preporučujemo ti još sadržaja

Reci što misliš!