Ostani doma
10 pitanja / Voditeljica

Večeras u 20.30

Antonija Blaće pokazala gdje se snima kviz '10 pitanja': Sve je 'skromno i karantenski' - osim nagrade!

Novi kviz '10 pitanja' sniman je u skromnim uvjetima, a gledati ga možete već večeras u 20.30

S obzirom na to da još traje borba protiv koronavirusa, moramo još malo #ostatidoma, no to ne znači da se ne možemo zabaviti! Antonija Blaće, koja će kviz '10 pitanja' voditi, pokazala je gdje nastaje novi zabavni RTL-ov projekt. 

"Ovo je zapravo bila čekaonica emisije 'Tri, dva, jedan - kuhaj!'", otkrila je voditeljica i opisala kako izgleda njezino radno mjesto. 

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

"Svi su s maskama, s rukavicama, dezinficiramo se stalno", rekla je Antonija te u dvije riječi opisala uvjete u kojima nastaje kviz '10 pitanja': "Skromno i karantenski." Antonija će uz to sama brinuti o svojoj šminki, odjeći i frizuri te napokon primijeniti znanje koje je stekla tijekom godina svog voditeljskog posla. 

Nimalo skroman, pak, nije novčani iznos koji gledatelji mogu osvojiti u kvizu! Ako točno odgovore na sva pitanja, u svoj džep sšremaju čak 2000 kuna, a kako bi imali veće šanse za to, pomoći će im naši 'zvjezdani pomagači' - zvijezde RTL-ovih reality showova. 

Svaka epizoda novog kviza '10 pitanja' donosi tri nova natjecateljska tima koji se, odgovarajući na pitanja o hrvatskoj povijesti, glazbi, gastronomiji ili filmu, natječu za novčanu nagradu od ukupno 2000 kn, koju osvaja najuspješniji tim. 

U prvoj epizodi, koju možete gledati već večeras u 20.30, natjecateljima će pomagati Bahra Zahirović, Hana Rodić i Goran Jurenec te kandidati prve sezone showa 'Superpar' Danijela Dragović i Josip Ajduk.

Preporučujemo ti još sadržaja

Reci što misliš!