Ana Kamber i Katarina Bukač
RTL

Ana Kamber i Katarina Bukač

Prijateljice

Ana i Katarina vrlo su vesele i drage prijateljice koje gledatelji mogu upamtiti po simpatičnim odjevnim kombinacijama – uvijek se obuku jednako kako bi se istaknule od ostalih kandidata.

Ana Kamber (24) dolazi iz Velike Peratovice, kraj Grubišnog Polja, studira na Agronomskom fakultetu te radi na vlastitoj obiteljskoj farmi i brine se, između ostalog, za 50-ak krava, 100-tinjak ovaca te jednako toliko svinja na njihovom posjedu. Katarina Bukač (22) dolazi iz Velikih Zdenaca, kraj Grubišnog Polja te radi kao teta u vrtiću, a u slobodno vrijeme pleše folklor.

Preporučeno za tebe

Preporučeno za tebe

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Djevojke se znaju iz osnovne škole, a u show su se prijavile jer obje vole pripremati jela za svoju obitelj te isprobavati nove ukusne specijalitete. Uz to, prijavile su se kako bi razbile predrasude da mladi ljudi ne znaju kuhati te smatraju da im njihove godine mogu samo biti prednost u ovom showu jer vjeruju kako će brže usvojiti i primijeniti nova znanja od ostalih kandidata. Vjeruju da zajedno čine dobar tim jer se međusobno odlično nadopunjavaju te uvijek uvaže kritike i komentare jedna o drugoj. No ipak, Ana će u ovom paru biti glavni kuhar jer je starija i ozbiljnija, više organizirana, a voli istraživati nove recepte i načine kuhanja. Ana i Katarina već su na prvoj audiciji osvojile žiri, koji je u njima prepoznao pozitivan mladenački duh te veliku volju za napredovanjem pa su tako zaslužile priliku da se dokažu u daljnjem natjecanju među top 10 parova.