Jovanka Ivanka Peranić i Marijana Ljevar
RTL

Jovanka Ivanka Peranić i Marijana Ljevar

Slučajne partnerice

Jovanka i Marijana kulinarski su par spojen na mentorskoj selekciji. Žiri ih je odlučio spojiti jer vjeruje kako se mogu dobro međusobno nadopunjavati jer je Jovanka mirna i povučena, a Marijana je direktnija i glasnija, a oboje jako dobro kuhaju, što bi mogla biti dobitna kombinacija.

Jovanka Ivanka Peranić (57) dolazi iz Rijeke, dugi se niz godina bavila ugostiteljstvom, a sada je umirovljena. No iako u mirovini, Jovanka zvana Jole nikada ne miruje već izrađuje razne rukotvorine i restaurira te uređuje stari namještaj. Tako može pokazati svoju kreativnu stranu, kao i u kuhanju, koje obožava. U kuhinji je vrlo uredna, precizna i perfekcionistica, koja preferira tradicionalnu pripremu hrane, ali ponekad je kombinira i s nešto modernijom kuhinjom. Jovanka je ponekad vrlo osjetljiva jer, priznaje, nema dovoljno samopouzdanja, ali je vrlo ustrajna,  veliki je borac i radoholičarka, koja će prijeći svaku prepreku. A to se najbolje moglo vidjeti i u mentorskoj selekciji kada je, unatoč tehničkim nedostacima, napravila najbolje pohano pile, što je Željka Klemenčić posebno pohvalila.

Preporučeno za tebe

Preporučeno za tebe

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Marijana Ljevar (48) je ekonomistica koja dolazi iz Zagreba i bavi se digitalni marketingom, a hobi joj je ručna izrada nakita te je interesira dizajn interijera. Vrlo je otvorena, komunikativna i izravna osoba. Jako voli kuhati pa se odlučila prijaviti u 'Tri, dva, jedan – kuhaj!'