Marina Novak i Karmen Čehok
RTL

Marina Novak i Karmen Čehok

Prijateljice

Marina i Karmen su glasne, komunikativne, vesele i zabavne prijateljice koje najviše vole kuhati tradicionalna jela i u tome su jako dobre. U show ih je prijavila Marina, koja je Karmen nagovorila da dođe s njom u emisiju, a u kuhinji se odlično slažu kao tim.

Marina Novak (30) je medicinska sestra koja dolazi iz Murskog Središća. Kada ima vremena, u slobodno vrijeme voli istraživati nove recepte, pogotovo pripremati i isprobavati zdrave recepte, a bavi se i vježbanjem.

Preporučeno za tebe

Preporučeno za tebe

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Karmen Čehok (31) je CNC operater, a dolazi iz mjesta Novakovec u blizini Čakovca. S obzirom na to da je trenutno nezaposlena, bavi se izradom pozivnica i zahvalnica za vjenčanja. Obožava kuhati, a  počela je još kao dijete s 12 godina. Trenutno najviše voli jesti i pripremati mediteransku kuhinju, no voli i tradicionalne međimurske recepte.

Djevojke su već na audicijama dobile pohvale i tri prolaza od žirija, a kako dolaze iz Međimurja,  Ivan Pažanin je tada u šali rekao kako nije siguran hoće li ih uspjeti sve razumjeti tijekom emisije.