VIDEO: Nasmijte se uz najbolje scene šeste sezone showa 'Tri, dva, jedan - kuhaj!'

Neobjavljene snimke sa seta

VIDEO: Nasmijte se uz najbolje scene šeste sezone showa 'Tri, dva, jedan - kuhaj!'

Uskoro s prikazivanjem počinje sedma sezona omiljenog RTL-ova kulinarskog showa u kojoj će, baš kao i u svakoj do sada, zabava biti zagarantirana! A kako to izgleda kada snimanje krene u krivom smjeru, prisjetite se u nastavku i pogledajte izbačene scene šeste sezone!

U prethodnoj sezoni showa 'Tri, dva, jedan - kuhaj!' žiri su činili Mateja Domitrović Sabo, Mate Janković, Ivan Pažanin i Tomislav Špiček, koji bili glavni zaduženi za veselu atmosferu koja je uvijek vladala na setu.

No članovi žirija ponekad su se znali toliko zaigrati pa su u potpunosti zaboravili da su na snimanju. A kada pojedinci postanu nedisciplinirani, show ne može ići dalje te tu u pomoć priskače najiskusniji i najdugovječniji član žirija - Špiček! 

Zabave i smijeha sigurno neće nedostajati ni u novoj sezoni u kojoj se u show vraća Željka Klemenčić, a uz nju će za stolom sjediti i Ivan Pažanin te nezaobilazni Tomislav Špiček! Osim toga, Doris Pinčić Rogoznica dobila je pojačanje pa će uz nju na voditeljskoj poziciji stajati i Domagoj Jakopović, poznatiji kao - Ribafish

Vesela ekipa već sada priznaje kako je atmosfera veoma opuštena pa je zabava u sedmoj sezoni zagarantirana! Show 'Tri, dva, jedan - kuhaj!' pratite uskoro na RTL-u!

  • Tri, dva, jedan - kuhaj!, nova sezona

    kulinarski show - Hrvatska - 2019.

    Ponedjeljak - petak u 21:15 sati

Reci što misliš!