Doris Pinčić: „Tri, dva, jedan – kuhaj!“ moj je život u malom: kroz sezone sam mijenjala imidž, bila trudna, odgajala djecu…

Od ponedjeljka u 21:15

Doris Pinčić: „Tri, dva, jedan – kuhaj!“ moj je život u malom: kroz sezone sam mijenjala imidž, bila trudna, odgajala djecu…

U ponedjeljak u 21:15 na RTL-u starta sedma sezona kulinarskog showa „Tri, dva, jedan – kuhaj!“ u kojem će šesti put za redom voditeljsku palicu držati Doris Pinčić Rogoznica. U novoj sezoni u ulozi voditelja pridružit će joj se i Domagoj Jakopović Ribafish.

Kroz sve te sezone mijenjali su se kandidati, žiri, studio, a mijenjao se i Dorisin imidž. Tako je kormilo showa preuzela kao dugokosa brineta, a u posljednje je dvije sezone gledamo s puno kraćom i svjetlijom kosom. Osim toga, prošlogodišnju sezonu je vodila i trudna.

doris pincic

„Mijenjao se imidž, od boje kose koja je od tamne došla do svijetle, mijenjao se i stajling, bila sam trudna, odgajala malu djecu… Svašta se događalo kroz te godine i zapravo je „Tri, dva, jedan – kuhaj!“ moj život u malom“ kaže Doris i otkriva koja joj je sezona bila najdraža.

Preporučeno za tebe

Preporučeno za tebe

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

„Meni je nekako najdraža ova trenutna jer imam dojam da je sve sjelo na svoje mjesto, sad smo već u zreloj fazi našeg odnosa, svi znaju što trebaju raditi, Željka se vratila, Ivan i Tomek su na nivou. Sve nas je obilježila ta emisija, ne samo poslovno nego i životno. Oduvijek govorim da je najveća prednost tog showa činjenica da je odlična atmosfera dok snimamo što onda sigurno osjeti i publika“  poručuje Doris koju od ponedjeljka gledatelji mogu pratiti u emisiji „Tri, dva, jedan – kuhaj! u 21:15 na RTL-u!