Ostani doma
Špiček upozorio natjecatelje: 'Idući par koji to napravi dobit će tri boda manje, takva su pravila'

Pravila se moraju poštovati

Špiček upozorio natjecatelje: 'Idući par koji to napravi dobit će tri boda manje, takva su pravila'

U četvrtak navečer u kulinarskom dvoboju predsjednik žirija kaznio je muški tim s dva boda manje zbog nekorištenja zadane namirnice, što bi trebala biti škola i svima ostalima.

Zbog najmanje skupljenih bodova kroz tjedan, Marina i Karmen te Tomislav i Tomislav završili su u kulinarskom dvoboju te su trebali pripremiti pet degustacijskih slijedova u kojima su morali koristiti zadane namirnice i načine pripreme hrane. Oba para bila su podjednako dobra u svim sljedovima pa su na desertu nijanse presudile.

"Meni je srce na mjestu jer ste zbilja dobro kuhali i vidite po mojim ocjenama da sam se očitao po jedan bod razlike. To vam može biti pohvala da ste jako dobro kuhali, jako sam zadovljan i s desertima, nemam nikakve primjedbe", komentirao je Tomislav Špiček, koji je potom primijetio da muški tim nije iskoristio jednu od zadanih namirnica s popisa - grožđice.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Prvi put kada natjecatelji nisu iskoristili zadanu namirnicu, što su bili Bruno i Robert, dečki su dobili 1 bod manje pa se sada jednako pravilo trebalo prenijeti i na Tomislava i Tomislava. 

"Dečki, ovaj put ste vi na repertoaru sa 2 boda manje jer niste iskoristili grožđice, a idući put koji to napravi, bit će kažnjen sa 3 boda manje, bar što se mene tiče. Nažalost, to su takva pravila i prema svakome ćemo se tako odnositi", objasnio je predsjednik žirija. 

Tomislav i Tomislav naučili su lekciju na teži način jer su ih tako Karmen i Marina prestigle za samo jedan bod, a ostali natjecatelji trebaju učiti na njihovim greškama.

Hoće li se takva situacija ponoviti, pogledajte već idući tjedan u novim epizodama showa od ponedjeljka do četvrtka u 21:15 sati na RTL-u!

Reci što misliš!