Savjet profesionalca

Špiček upozorio Anu i Katarinu na što moraju paziti kod pripreme grdobine: Upamtite ovaj trik!

Tomek ih je prvo upozorio na škrge koje su ostale u glavi ribe, a zatim im je dao savjet za pečenje

Kandidati su u jučerašnjoj epizodi showa 'Tri, dva, jedan - kuhaj!' pripremali brudet od grdobine, s kojom su se mnogi prvi put susreli. Članovi žirija su zato tijekom obilaska radnih jedinica imali pune ruke posla s davanjem savjeta. 

Tomislav Špiček tako je Ani i Katarini pomogao oko grdobine. Tomek ih je prvo upozorio na škrge koje su ostale u glavi ribe, a zatim im je dao savjet za pečenje. 

Preporučeno za tebe

Preporučeno za tebe

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

"Grdobina ima dosta vode u sebi, takvo meso ima. Pa kad stavljate na tavu, nemojte staviti sve odjednom da vam se dobro zaprži. Pustit će vodu pa će se početi kuhati. I vruća, vruća tava mora biti", savjetovao je predsjednik žirija. 

  • Tri, dva, jedan - kuhaj!

    kulinarski show - Hrvatska - 2019.