Komentari nakon finala

Pažanin o pobjednici showa: 'Franka je od starta pokazala najviše znanja'

U sedmoj sezoni showa 'Tri, dva, jedan - kuhaj!' kao najbolja amaterska kuharica pokazala se 24-godišnja Franka Štengl

Franka je u finalu bila bolja od Ane i Dine, a što misli o njezinoj pobjedi, kao i cijeloj sezoni, pitali smo jednog od članova žirija - Ivana Pažanina.

„Franka je od samog početka pokazala da zna kuhati, da ima veće znanje nego ostali kandidati, i to je ostalo do kraja“, priča Pažanin. U svoju kulinarsku avanturu krenula je u paru s Dinom, a u finalnom tjednu kuhale su svaka za sebe. Pažanin smatra kako su svi kandidati tijekom tjedana koje su proveli u showu do finala trebali naučiti dovoljno da mogu sami odrađivati zadatke.

Preporučeno za tebe

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

„Sezona je bila dobra, iako je istina da možda nije bilo toliko briljantnih jela kao ranije. Rekao bih da je kod kandidata nedostajalo motivacije“, pojašnjava Ivan.

Od početka showa pokušalo se odgovoriti na vječno pitanje kuhaju li bolje žene ili muškarci, a kako su u finalu ostale samo dame, nameće se i odgovor.

„Od starta nisam htio generalizirati oko toga, ali dame su u ovom showu pokazale da su predanije i imaju više znanja. Ipak, i dalje ne bih htio donositi generalni zaključak o tome“, kaže Ivan koji se odlično slaže s preostala dva člana žirija - Tomislavom Špičekom i Željkom Klemenčić.

„Nama u žiriju je stvarno super, uvijek smo nekako na istoj strani, dobro se zabavljamo i zaista uživam s njima“, zaključuje Pažanin!