Dina: 'Pobjedu nisam htjela zbog sebe, nego zbog sina - zbog njega sam grizla i nisam odustajala'

Svaka čast

Dina: 'Pobjedu nisam htjela zbog sebe, nego zbog sina - zbog njega sam grizla i nisam odustajala'

Drugoplasirana Dina otkrila je zašto je željela pobjedu te kakvi su joj planovi s kuharstvom

Dina Khaled Barghathi u show „Tri, dva, jedan - kuhaj!“ prijavila se sama, a potom joj je produkcija kao partnericu dodijelila Franku Štengl, koja ju je na kraju u finalu i pobijedila.

„Franka je svojim radom i trudom stvarno zaslužila pobjedu. Bilo je super kuhati s njom u paru, najviše sam u toj cijeloj priči naučila o sebi“, kaže Dina nakon finala iako priznaje da je i sama htjela pobjedu.

Preporučeno za tebe

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

„Kad imate malo dijete, u svemu se nadate pobjedi, možda je nisam toliko željela zbog sebe koliko zbog njega. Zbog njega sam se prijavila, zbog njega sam grizla i borila se i zbog njega nisam željela odustati. Lako je pričati, želim svome sinu biti primjer da se u životu sve postiže radom i borbom. Bez obzira na to što nisam osvojila glavnu nagradu, za mene je ovo velika pobjeda“, priča Dina. Kaže i kako je puno toga u showu naučila i da ne može izdvojiti nešto posebno, ali savjeti žirija su joj itekako koristili.

„Trudila sam se iz svake kritike i pohvale žirija nešto naučiti. Pomno sam ih slušala, s toliko ljubavi pričaju o hrani da ostaneš zadivljen“, kaže Dina koja se namjerava profesionalno baviti kuhanjem.

„Kuhanjem se planiram baviti i dalje i ništa me ne može spriječiti u tome. Zbog toga sam i došla u show da svoje znanje nadogradim i da nastavim dalje kuhati“, otkriva Dina pa dodaje:

„Što se tiče karijere, stigle su neke ponude za posao u kuhinji i mislim da ću prihvatiti onu u kojoj ću naći najviše prostora za učenje. Trenutno ne pucam na nikakve visoke pozicije ili velike plaće, trenutno me zanima tko će mi dati nešto noviteta i znanja jer smatram da se znanje ne može kupiti novcem, to stječeš radom, voljom i željom“, zaključuje Dina.