Ostani doma
Ana nakon poraza u finalu: 'Moji su bližnji zadovoljni jer sam se predstavila onako kakva sam i kod kuće'
RTL

Finalistica sedme sezone

Ana nakon poraza u finalu: 'Moji su bližnji zadovoljni jer sam se predstavila onako kakva sam i kod kuće'

Ana Kamber zaljubljenica je u kuhanje, što je i bio razlog zašto se prijavila u show

Nije ciljala na visoki plasman, ali je naposljetku došla do finala. Iako nije pobijedila, Ana nema razloga za nezadovoljstvo.

„Nije mi žao što nisam pobijedila jer nisam ni očekivala da ću doći tako daleko. Bilo je jako zanimljivo i zabavno, možda je jedina zamjerka na finale manjak vremena pa tanjuri nisu mogli biti prezentirani na način koji bi bio primjereniji finalu“, kaže Ana. U show se prijavila s prijateljicom Katarinom koja je ispala u polufinalu, a svojim su vedrim raspoloženjem podizale atmosferu i nisu skrivale da im je omiljeni član žirija Ivan Pažanin. Tijekom sezone imala je uspona i padova pa tako nije svako jelo bilo za pohvalu.

Preporučeno za tebe

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

„Za cijelu sezonu sebi bih dala 6/10, da to bude neki čvrsti prolaz jer sam tijekom showa dosta naučila“, iskreno će Ana koja se profilirala kao jedna od kandidatkinja koja ne strahuje od pripreme ribe.

„Najvažnije što sam naučila općenito su postupci s morskom ribom i skupila sam puno korisnih savjeta i dobrih recepata od kandidata“, kaže Ana koja se posebno sprijateljila s Marinom i Karmen te s braćom Robertom i Brunom. A što kažu njezini bližnji na sudjelovanje u „Tri, dva, jedan - kuhaj!“

„Svi su zadovoljni, bilo im je zabavno gledati cijelu sezonu i kažu da sam se predstavila onako kakva sam inače kod kuće“, ponosno će Ana.