Ostani doma

Komentari nakon finala

Špiček o pobjednici Franki: 'Imala je padove, ali zaslužila je pobjedu!'

Predsjednik žirija Tomislav Špiček u Franki je od početka vidio veliki potencijal.

U petak navečer Franka Štengl odnijela je pobjedu sedme sezone RTL-ova kulinarskog showa 'Tri, dva, jedan - kuhaj!', a žiri se u finalu jednoglasno složio da je djevojka iz Ruda to najviše zaslužila.

"Franka je tijekom cijelog showa bila dobra, iako je imala i neke padove, ali stalno se držala korektno i pri vrhu ljestvice. Pokazala je najveću staloženost i najveće znanje kroz sezonu i bilo je najlogičnije da ona pobijedi. Iako su u finalu odlučile nijanse, ona je svejedno bila najbolja finalistkinja i najviše je zaslužial pobjedu", priznao je Tomislav Špiček koji je u njoj od početka vidio veliki potencijal. Upravo zbog toga je često Franku ispitivao i provjeravao njezino znanje, no sve je to činio u najboljoj namjeri kako bi od nje izvukao ono najbolje.

Preporučeno za tebe

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Prijave za novu sezonu kulinarskog showa 'Tri, dva, jedan - kuhaj!' su počele! Možete se prijaviti sami ili u paru na linku za prijave ili na broj telefona 060 501 554 (cijena poziva s fiksnog telefona je 3,49 kn/min, a s mobilnog telefona 4,78 kn/min).