Ostani doma

Komentari o Franki

Željka Klemenčić nakon finala: 'Situacija je bila napeta, ali Franka je apsolutna pobjednica'

Pobjednica sedme sezone showa 'Tri, dva, jedan - kuhaj!' Franka Štengl mentorici Klemenčić zapela je za oko još u početnoj fazi natjecanja.

Kada je Franka u prvim epizodama RTL-ova kulinarskog showa sama očistila i narezala nekoliko piceka, mentorica ženskog tima i članica žirija Željka Klemenčić u njoj je vidjela kvalitetnog kandidata. Franka je kroz sezonu pokazala i veliko teorijsko znanje, koje je često pokazivala i u praksi, iako je ponekad imala i neke padove. Na kraju sedme sezone u borbi protiv Dine i Ane, žiri je jednoglasno odlučio da je ona zaslužila odnijeti titulu najbolje amaterske kuharice u Hrvatskoj!

"U finalu možemo reći da je situacija bila dosta napeta jer su i ocjene bile posložene tako da su u različitim slijedovima različite djevojke dominirale. No kad se sve uzme u obzir – što je kuhala u finalu i što je pokazala kroz sezonu, mislim da je ona apsolutno zaslužila tu pobjedu. Cura je imala najveću stabilnost, vrlo rijetko je jako podbacila, imala je dobro postavljene temelje i mislim da je definitivno pošteno da je ona pobjedila", priznala je Željka koja bi Franku rado vidjela u profesionalnim kulinarskim vodama.

Preporučeno za tebe

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Prijave za novu sezonu kulinarskog showa 'Tri, dva, jedan - kuhaj!' su počele! Možete se prijaviti sami ili u paru na linku za prijave ili na broj telefona 060 501 554 (cijena poziva s fiksnog telefona je 3,49 kn/min, a s mobilnog telefona 4,78 kn/min).