Ostani doma
'Tri, dva, jedan - kuhaj!' uskoro na RTL-u: Evo kakve nas sve novosti očekuju u osmoj sezoni popularnog showa!
RTL

Ne propustite

'Tri, dva, jedan - kuhaj!' uskoro na RTL-u: Evo kakve nas sve novosti očekuju u osmoj sezoni popularnog showa!

Najslasniji i najdugovječniji kulinarski show na malim ekranima vraća se u program RTL-a svojim osmim izdanjem

'Tri, dva, jedan – kuhaj!' uskoro kreće s emitiranjem, a voditeljsku palicu držat će Domagoj Jakopović Ribafish, dok će se kandidati natjecati kao timovi Željke Klemenčić i Ivana Pažanina, a predsjednik žirija je Tomislav Špiček.

No prije nego što kandidati dođu u timove kod Željke ili Ivana, morat će proći audicijsku fazu u kojoj će žiri kušati jela ne znajući tko ih je spravio. Efekt iznenađenja dodatno će rasplamsati  atmosferu, a želja za prolaskom u daljnju fazu natjecanja kod nekih će kandidata stvoriti kontraefekt. Rame za plakanje, ali i vjetar u leđa, kandidatima će svakako biti voditelj Domagoj Jakopović Ribafish, koji u svom stilu najavljuje što gledatelji RTL-a mogu očekivati.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

„Pa eto, malo sam poštucao bradu, i dalje imam aktivan problem s viškom kila i ponekad se od uzbuđenja malo stiltam i zamrznem. A što se sezone tiče - urnebes, veselje, smijeh i čudo recepata!“ ističe Ribafish te otkriva da bi se on žiriju na audiciji predstavio mesnom platom.

„Ispekao bih mesnu platu, od ćevapa, preko ražnjića, do punjenog zabatka u janjećoj maramici, šampinjona, paprika... Problem je što bih vjerojatno sve to sam pojeo! Možda klasičan grah ričet ili pak plućica na kiselo? Ma svaka je klopa dobra kad se kuha sa srcem!“ zaključuje Ribafish te dodaje da je snimanje osme sezone bilo posebno i zbog iznimnih epidemioloških mjera.

„Sva sreća, zahvaljujući sjajnoj ekipi s obje strane kamera, sve je teklo kao po loju i uspješno smo došli do novih junaka. Još jednom hvala svima koji su se prijavili ove sezone jer sam upoznao stvarno prekrasne ljude“, kaže Ribafish. A da su kandidati čiji će kulinarski napredak pratiti gledatelji preko malih ekrana uistinu posebni, slaže se i producentica emisije Danijela Habek.

„I ove sezone natjecatelji se natječu u parovima. Među prvih 10 parova bit će i nekih poznatih lica. No svakako će najzanimljiviji kandidati biti u prvoj fazi natjecanja -  audicijama na neviđeno. Osma sezona 'Tri, dva, jedan – kuhaj!' iznjedrila je dosad najbolja jela koja je žiri imao prilike kušati u showu. Osim visoke razine kuhanja, tu su i raznoliki karakteri koji jamče superzabavu“, ističe Habek. Dodaje i da je poseban izazov bio snimiti sezonu pod epidemiološkim mjerama, a da se to ne odrazi na sam sadržaj.

„Izuzetno smo sretni što smo sve uspjeli snimiti bez problema. Zanimljivo je da smo prve tri epizode snimili prije prve karantene te nastavili snimanje tri mjeseca kasnije. U toj pauzi je došlo i do nekih promjena u izgledu žirija i voditelja, ali to ostavljamo gledateljima da vide kada krene emisija“, najavljuje Habek.

A što se to sprema u novoj sezoni, gledatelji će se uvjeriti uskoro jer kreće osmo izdanje omiljenog kulinarskog showa 'Tri, dva, jedan – kuhaj!' – samo na RTL-u!

Preporučujemo ti još sadržaja

Reci što misliš!