Ostani doma

DONOSIMO DETALJE

Chef Ivan Pažanin ekskluzivno otkrio: Na proljeće otvaram svoj restoran

U Splitu se ovoga tjedna snimala beauty kampanja, a ondje smo zatekli i neka dobro poznata lica koji su s nama podijelili i nekoliko ekskluziva.

Na snimanju beauty kampanje u jednom splitskom salonu ljepote ekipa Exkluziva srela je i chefa Ivana Pažanina. I on se, baš kao i mnogi, podvrgnuo tretmanima ljepote.

"Bila je ta krvna plazma koju smo radili da malo oplemenimo kosu, odlična stvar na prirodnoj bazi gdje se vadi krv. Trudim se i ovo malo kose što imam da to malo osvježim, da pojačam", kroz smijeh otkriva jedan od članova žirija popularnog showa Tri, dva, jedan - kuhaj!

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

No nisu ovo jedine novosti kod omiljenog splitskog chefa! Na proljeće otvara vlastiti restoran!

"Priprema se jedan lijepi projekt, jedna posebna atmosfera što ovom gradu treba, to je vrhunska hrana s vrhunskim pićima, cijeli ambijent i muzika, sve je u realizaciji, sve je pri kraju, čekamo da nam daju blagoslov da otvorimo te restorane i onda krenimo! Posebno me veseli taj ambijent tog restorana i sami taj šušur koji će se događati i stvarno želim Splitu pružiti poseban gastronomski touch na jedan lagan i opuštajući način", zaključuje Ivan.

Preporučujemo ti još sadržaja

Reci što misliš!