Ostani doma

Presuho je

Jozefina i Ksenija ili Jazz i Joško - čija je teletina bolja? Po Špičekovu mišljenju, u oba jela fali umaka

Kandidati su imali prvi dvoboj radnih jedinica, a svima je glavna namirnica bila neka vrsta mesa.

Nakon što su pripremili svoja jela, natjecatelje je dočekao i prvi dvoboj radnih jedinica pred žirijem. Prvi na redu za kušanje bili su Jazz i Joško te Jozefina i Ksenija, koji su kao ključnu namirnicu imali teletinu.  

"Jako ukusno jelo, ali ima previše komponenti i dosta je toga nepovezano", komentirao je Špiček Jozefininu i Ksenijinu teletinu s raznim umacima i prilozima. Jazz i Jošku zamjerio je što nemaju više umaka. Jazz je odmah priznala kako je ona zato kriva, jer je uvjerila Joška da će s više umaka od pečenja jelo biti premasno.  

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Jozefina i Ksenija za svoje su jelo dobile tri sedmice odnosno 21 bod, a Jazz i Joško bod manje, 20 bodova.

  • Tri, dva, jedan - kuhaj!, nova sezona

    kulinarski show - Hrvatska - 2021.

    Ponedjeljak - četvrtak u 20.45 sati
    • Voditelj:
      Domagoj Jakopović Ribafish
Preporučujemo ti još sadržaja

Reci što misliš!