Ostani doma
EKSKLUZIVNO - Nebojša otkrio ishod TV prosidbe: Je li se Elena pristala udati za njega?
RTL

Originalna prošnja

EKSKLUZIVNO - Nebojša otkrio ishod TV prosidbe: Je li se Elena pristala udati za njega?

Nebojša je za RTL.HR otkrio kako je njegova partnerica reagirala kada je vidjela da ju je zaprosio preko televizije

U showu 'Tri, dva, jedan - kuhaj!' kandidat Nebojša u utorak navečer učinio je vrlo hrabar i nesvakidašnji potez - zaprosio je svoju partnericu preko televizije!

"Ona već godinama govori kako ne želi klasičnu prosidbu da kleknem pred nju, zaprosim je i dam joj prsten jer je to već isfurano. Rekla je da hoće nešto originalno, a kako nisam previše domišljat, onda sam se sjetio da bih to mogao učiniti u 'Tri, dva, jedan kuhaj!' pred kamerama i to je bio moj originalan način da je zaprosim", prepričava Nebojša koji je bez ičijeg znanja napravio vrlo hrabar potez i svojoj Eleni postavio ozbiljno pitanje.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

"Draga moja Elena, toliko smo godina zajedno i toliko si dugo tražila originalan način da te zaprosim pa te ovom prilikom ja prosim. Molim te, Elena draga, ljubavi najveća na svijetu - udaj se za mene!" izjavio je Nešo u utorak navečer u emisiji, a svi gledatelji i kandidati strepe kako bi čuli njezin odgovor.

"Elena nije znala da ću je zaprositi preko televizije, bila je jako iznenađena kad je vidjela to u emisiji, nasmijala se i rekla je da!" ushićeno je priznao Nebojša koji otkriva da se još nisu vjenčali te da svadbu planiraju za neka ljepša vremena kad prođe cijela situacija s koronavirusom.

"Sretan sam jer je sve tako ispalo, jedino mi je krivo što se u emisiji nisu vidjele sve čestitke i ovacije u studiju od kamermana, producenata i drugih kandidata, svi su mi čestitali, zvižali, ohrabrili me..." ističe Beograđanin koji je svoju buduću suprugu upoznao preko zajedničkog društva.

"Već smo deset godina zajedno, a upoznali smo se preko moje prijateljice i njezine sestrične kad smo išli na zajedničko putovanje na Ohrid i u Albaniju. Tu smo se upoznali i, kako da to kažem, smuvali, i od tad traje ljubav", priznaje Nešo.

Nebojša se trenutačno u showu 'Tri, dva, jedan - kuhaj!' natječe sa slučajnom kulinarskom partnericom Miroslavom te zajedno kuhaju u Željkinom timu. Iako se ponekad ne slažu najbolje, za sad im kuhanje ide korektno.

Kakva još iznenađenja gledatelji mogu očekivati od ovog zanimljivog kandidata - pogledajte u novom nastavku emisije večeras u 20:45 na RTL-u!

  • Tri, dva, jedan - kuhaj!

    kulinarski show - Hrvatska - 2021.

    • Voditelj:
      Domagoj Jakopović Ribafish
Preporučujemo ti još sadržaja

Reci što misliš!