Ostani doma

Bitno da ga ima

Kako se servira parmezan? Špiček preporučuje ovaj način, slažete li se s njim?

Nove savjete doznajte u novoj epizodi u ponedjeljak u 21:20!

U showu 'Tri, dva, jedan - kuhaj!' svatko može mnogo toga naučiti, a ponajprije natjecatelji koji imaju priliku slušati savjete članova žirija, vrsnih kuhara. 

Tomislav Špiček tako je u prošloj epizodi savjetovao kako se poslužuje parmezan. 

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

"Ne volim da je parmezan nariban, volim da je umontiran unutra. Ili ga date sa strane pa ću si ja staviti, odlučiti želim li ga. Ali nikako nariban gore", rekao je Špiček te objasnio kako bi bilo bolje da je parmezan unutar rižota tako da pusti svoj okus. 

Nove savjete doznajte u novoj epizodi showa 'Tri, dva, jedan - kuhaj!' u ponedjeljak u 21:20!

  • Tri, dva, jedan - kuhaj!

    kulinarski show - Hrvatska - 2021.

    • Voditelj:
      Domagoj Jakopović Ribafish
Preporučujemo ti još sadržaja

Reci što misliš!