Dobro je znati
Sutra planirate panirati meso? Pripazite - ovu pogrešku mnogi rade
Kako vi panirate meso?
Pohano meso mnogima je omiljeno, a kako bi učinili meso hrskavijim, mnogi paniraju meso dva puta. No to nije dobro jer se stvara predebeli sloj panira.
"Ko da kruh jedeš", komentirao je Špiček.
Sadržaj se nastavlja...
Upravo se čita
-
Milena nije dugo čekala pa je odmah poljubila Nevena, koji je pao u trans
-
Ana se u 'Gospodinu Savršenom' borila za srce Gorana Jurenca
-
Domaćica Janja, slavonska snaša koja je po struci slastičarka, osvojila simpatije svojim desertom.
Naime, meso se izgubi u paniru i ne dolazi njegov okus do izražaja.
Meso je stoga bolje panirati jednom - u brašno, jaja i mrvice - ali pazeći da se panir svuda primio.
Kako vi panirate meso?
-
Tri, dva, jedan - kuhaj!
- Voditelj:Domagoj Jakopović Ribafish
-
Tabloid
52-ogodišnja glumica Jennifer Aniston svjetsku slavu stekla je u planetarno popularnoj seriji "Prijatelji" koju gledamo svaki radni dan na RTL-u 2 od 21.45 sati.
-
Vijesti
Nadzor neće biti završen danas, već ovaj tjedan. Nakon toga se sve šalje u Ministarstvo rada, mirovinskoga sustava, obitelji i socijalne politike
-
Domaćica Janja, slavonska snaša koja je po struci slastičarka, osvojila simpatije svojim desertom.
-
RTL PLAY
-
Sportnet
Reci što misliš!