Ostani doma

odlična kandidatkinja

Ivana nakon ispadanja: 'Akija sam upoznala tri mjeseca prije showa i drago mi je da sam s njim bila u ovoj avanturi!'

Ivana Župić, kandidatkinja osme sezone „Tri, dva, jedan – kuhaj!“ zasigurno je bila jedna od najsmirenijih natjecateljica: koliko god joj neki zadatak bio nepoznanica, nije se dala smesti.

Iako je s Akijem, svojim partnerom u emisiji, nerijetko bila i najbolja, ispala je iz showa dvije emisije prije finala  i kaže – nije joj žao.

„Vjerujem da smo na neki način Aki i ja došli do svog maksimuma. Bilo bi lijepo da smo možda osjetili i adrenalin koji se javi u finalu, ali ne žalim ni za čim jer je bilo odlično dok je trajalo“, kaže Ivana, pa nastavlja,

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

„Bila je to atmosfera u kakvoj, naravno, nismo naviknuli kuhati, ali svi smo se lijepo snašli. Ja sam dugo razmišljala o prijavi, tri godine sam se premišljala i drago mi je što sam se prijavila u ovoj sezoni jer su ljudi fantastični. Sad mi je drago da sam toliko čekala“, ispričala nam je Ivana.

Otkrila i je zašto se u show prijavila s Akijem.

„Pa zapravo smo i mi na neki način slučajni partneri. Upoznali smo se tri mjeseca prije dolaska u show, na jednom vjenčanju. Nakon toga sam se prijateljici požalila da bih se prijavila u emisiju, ali da ne znam s kim pa mi je ona predložila Akija. U međuvremenu smo se bolje upoznali i stvarno nam je bilo odlično. Drago mi je da sam u ovoj avanturi bila s njim“, kaže.

Ivana je majka troje djece pa se u njezinom domu uvijek nešto kuha, a ona obožava pripremati jela za fešte u obitelji. Kuhanjem se počela baviti još kao dijete, učila je recepte od majke, a iako ima i bosanske i dalmatinske korijene, kaže kako sama više preferira dalmatinsku spizu pa se na meniju često nađu riba i pašticada.

A što njezina djeca kažu na sudjelovanje?

Vezana vijest

Tri, dva, jedan - kuhaj!
Svi su dobili niske ocjene Ivana i Aki zajedno došli u show i zajedno ga napustili: 'Ovo je bio jedan od najtežih dana'

„Oni su bili jako zadovoljni, odlično su to prihvatili. Čak bih rekla bolje nego što sam mislila, zabavljamo se odlično dok gledamo emisiju“, poručila je za kraj Ivana.

A preostale dvije emisije osme sezone „Tri, dva, jedan – kuhaj!“ ne propustite gledati u četvrtak i petak u 21 sat na RTL-u!

  • Tri, dva, jedan - kuhaj!

    kulinarski show - Hrvatska - 2021.

    • Voditelj:
      Domagoj Jakopović Ribafish
Preporučujemo ti još sadržaja

Reci što misliš!