Ostani doma
Aki: 'Kuhati sam počeo nakon rastave roditelja, kad sam ostao praktički sam s dva mlađa brata'
RTL

Finalni tjedan

Aki: 'Kuhati sam počeo nakon rastave roditelja, kad sam ostao praktički sam s dva mlađa brata'

Asmir Selimanović, gledateljima emisije 'Tri, dva, jedan – kuhaj!' poznatiji kao Aki, u srijedu navečer napustio je daljnje natjecanje, a s njim je ispala i njegova partnerica u showu, Ivana.

Baš kao ni Ivana, tako ni Aki ne žali zbog ispadanja jer smatra da je dogurao daleko pa mu je bilo svejedno ispao dan prije ili kasnije. O sudjelovanju u showu ima samo riječi hvale, a otkrio je i što mu je bio najizazovniji zadatak u showu.

„Filetiranje ribe je bilo nešto s čim sam se prvi put susreo i to mi je stvarno bilo najteže. A najdraže jelo koje sam skuhao je tradicionalno bosansko jelo. To je zapravo i hrana koju najčešće pripremam i jedem. Čorbe, pite… Ali u zadnje vrijeme pripremam i dalmatinsku hranu, sad čak i sam filetiram ribu“, otkriva simpatični Aki.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

S Ivanom se u show prijavio igrom slučaja jer su bili tek poznanici, ali nakon što su se odlučili prijaviti u show počeli su se intenzivnije družiti i razmjenjivati kulinarske savjete. Kaže, puno pogodak je bio to što se prijavio s Ivanom.

A on se kuhanjem počeo baviti rano, silom prilika.

„Moji roditelji su se rastali i ja sam na neki način ostao sam s dvojicom mlađe braće tako da sam od 18. godine počeo kuhati i tako je ostalo“, otkrio je Aki, koji je nakon showa ostao u odličnim odnosima sa svim kandidatima, a naročito sa Ksenijom, s kojom se svakodnevno čuje.

Vezana vijest

Tri, dva, jedan - kuhaj!
odlična kandidatkinja Ivana nakon ispadanja: 'Akija sam upoznala tri mjeseca prije showa i drago mi je da sam s njim bila u ovoj avanturi!'

Priznao je i da je na početku prikazivanja osme sezone odbijao gledati emisiju u društvu prijatelja jer je i njemu samom trebalo da se navikne na to da je na televiziji.

„Sad gledamo zajedno, smijemo se, komentiramo“, kaže Aki i dodaje da su se njegovi bližnji iznenadili koliko dobro zna kuhati.

A tko će se dobro snaći s kuhanjem u polufinalnoj i finalnoj emisiji osme sezone „Tri, dva, jedan – kuhaj!“, ne propustite doznati u večeras i sutra u 21 sat na RTL-u!

  • Tri, dva, jedan - kuhaj!

    kulinarski show - Hrvatska - 2021.

    • Voditelj:
      Domagoj Jakopović Ribafish
Preporučujemo ti još sadržaja

Reci što misliš!