Ostani doma
Ljuba: 'Jošku sam odmah otvoreno rekla da nije zaslužio finale, nisam mu ni čestitala'

sasvim iskreno

Ljuba: 'Jošku sam odmah otvoreno rekla da nije zaslužio finale, nisam mu ni čestitala'

Polufinalna epizoda „Tri, dva, jedan – kuhaj!“ bila je itekako napeta, a u njoj su ispale Mirela Harapin Babić i Ljuba Bošnjak, slučajne partnerice u showu.

Naime, dame se nisu poznavale, ali su tijekom showa postale prave prijateljice, štoviše – obitelj.

„Ja imam dvije sestre, a Mirela je moja treća sestra. Ona je superžena, zaista je nevjerojatna. I ona mi je ono najvrjednije što imam iz showa“, kaže Ljuba koja je u polufinalnoj večeri pripremala hlapa s domaćom tjesteninom, a žiri nije smatrao da je zaslužila prolaz dalje.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

„Ja sam zadovoljna sama sa sobom, jako sam ponosna na sebe, ali ishodom nisam zadovoljna jer smatram da Joško nije zaslužio finale. Bilo je boljih kuhara od njega i mislim da žiri tu nije bio pravedan. Jošku sam otvoreno to sve i rekla, nisam mu ni čestitala. Vjerujem da će u finalu biti bolja Jozefina jer ima više iskustva, posvetila je život kuhanju i skidam joj kapu na svemu“, kaže otvoreno Ljuba.

Otkrila je da joj je showu najviše stresa stvaralo vremensko ograničenje koje su imali za pripremu jela, kao i namirnice s kojima se dotad nije susretala.

„Mislim da me hlap obilježio, ali sam sad naučila s njim raditi. Mogu otvoriti neku hlapdžinicu“, kroz smijeh kaže Ljuba, kojoj su velika podrška bili njezini bližnji s kojima je gledala svaku emisiju.

Kaže, iskustvo bi rado ponovila, samo što bi sad odmah u show išla s Mirelom, a ne bi se prijavila sama.

„Zahvaljujem svim gledateljima koji su nas pratili, i onima koji su navijali za mene, ali i onima koji nisu. Naročito onima koje sam nervirala raspuštenom kosom, a znam da je takvih bilo“, uz smijeh kaže simpatična Ljuba.

Hoće li Ljuba biti u pravu i hoće li Jozefina postati pobjednica osme sezone, doznajte večeras od 21 sat!

Preporučujemo ti još sadržaja

Reci što misliš!