Ostani doma

Samo pohvale

Mentor Pažanin o pobjednici Jozefini: 'Od starta se vidjelo da ima stav i znanje koje je meni ulijevalo ogromno povjerenje'

Jozefinin mentor Ivan Pažanin otkrio je kako je otpočetka vjerovao kako će ona izgurati do kraja

Nakon što je u finalu osme sezone kao najbolja proglašena Brođanka Jozefina Birindžić, pitali smo Ivana Pažanin, člana žirija, a ujedno i Jozefininog mentora, koliko je takav ishod bio očekivan.

„Od starta je imala stav i znanje koje je meni ulijevalo ogromno povjerenje. Kako su emisije tekle, tako se zaista i vidjelo da je to znanje jako veliko pa je jedino pitanje bilo hoće li zadržati kontinuitet. Jozefina niti u jednom trenutku nije pala, nije se poskliznula i sva njezina jela, kako ona koja je radila sa Ksenijom, tako i ona koja je radila sama, bila su u najmanju ruku dobra“, kazao je zadovoljno Pažanin.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Prisjetio se i famoznog šarana za kojeg su Jozefina i Ksenija dobile tri desetke i koji je bio najbolje jelo u sezoni.

„I ona i Ksenija su pokazale da je iskustvo na njihovoj strani, bile su smirene, na neki način su bile i psihički spremne za show, a Jozefina je doista bila korak ispred svih“, kaže Pažanin.

I o samoj sezoni govori u superlativima.

„Usudio bih se reći da je ovo bila možda i kulinarski najbolja sezona, vidjela se kvaliteta od samog starta, a vjerujem da je i lockdown napravio svoje pa su svi nekako više bili u kuhinjama i stjecali vještine. Naravno da je bilo dana kad su kandidati bili umorni pa se to odrazilo na jela, ali sve u svemu, ja sam itekako zadovoljan!“

 

Preporučujemo ti još sadržaja

Reci što misliš!