Ostani doma

Tri, dva, jedan – kuhaj!

Špiček komentira ishod finala: 'Joško je bio više zvrkast i malo je vrludao, a Jozefina je bila konstantno dobra'

Samo za RTL.HR poznati hrvatski chef komentira finale osme sezone kulinarskog showa

U finalnoj epizodi emisije 'Tri, dva, jedan – kuhaj!' natjecali su se Jozefina i Joško, a na kraju je za pobjedu presudila Špičekova patka. Samo za RTL.HR poznati hrvatski chef komentira finale osme sezone kulinarskog showa.

„Kad se sve sagleda, imali smo dobre finaliste. No do zadnjeg časa se nije znalo što će biti u finalu jer se u svakoj epizodi ocjenjivalo i odlučivalo, a svima se mogao dogoditi kiks, pa čak i Jozefini, ali nije“, kaže predsjednik žirija i poznati chef Tomislav Špiček koji je Jozefinu od početka emisije vidio kao veliki potencijal.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

„Jozefina je bila favorit od početka jer je ona bila konstanta. Ostali su stihijski kuhali, ovisi kako koji dan, znali su kuhati dobro, a znali su kuhati dosta loše. A Jozefina je bila konstantno dobra i među najboljima, bila je smirena i to je ono za što tvrdim da je ključ uspjeha u kuhinji“, ističe Špiček koji je jako zadovoljan s cijelom sezonom, sa skuhanim jelima i s kandidatima koji su se zaista trudili, baš kao i Joško – do zadnje sekunde natjecanja.

„Joško je bio više zvrkast i malo je vrludao. Napravio je puno dobrih stvari kroz sezonu, pa je onda bio malo podbacio jedno vrijeme. A Jozefina je držala konstantu što se kuhanja tiče i to je na kraju presudilo“, za kraj je rekao Špiček.

Preporučujemo ti još sadržaja

Reci što misliš!