Ostani doma

Komentar na finale

Željka Klemenčić pohvalila Jozefinu: 'Žena je apsolutno zaslužila pobjedu, baš je poseban kandidat'

Iako je finalist Joško od početka bio u njezinom timu, članica žirija showa 'Tri, dva, jedan – kuhaj!' od prvog je dana imala samo najbolje mišljenje o pobjednici osme sezone.

U finalnoj epizodi showa 'Tri, dva, jedan – kuhaj!' kulinarske snage odmjerili su Jozefina i Joško, dva jaka, ali i potpuno različita kandidata, kako ističe Željka Klemenčić.

„Oni su vrlo različiti kandidati, ali njihova razlika je prvenstveno psihološka. Oni su oboje dosta dobro kuhali u finalu, čak se i Joško, koji je znao oscilirati i sam sebe sabotirati i zakomplicirati si životu, u finalu lijepo posložio i dobro sve odradio. Mislim da i on može biti zadovoljan svojim ishodom. A Jozefina je totalno drugačiji tip osobe. Ona ne podliježe stresu, ona je staložena i to je njezina najjača strana. Vrlo je kompletna kuharica i snalazi se dobro s raznim namirnicama i uvijek si unaprijed posloži što i kako skuhati i ne odstupa od toga“, kaže Željka kojoj je Jozefina zapela za oko već u prvim epizodama emisije.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

„Ne bih rekla da sam imala svog favorita, ali mislim da se Jozefina dosta rano izdvojila svojim kuhanjem od drugih kandidata. Žena je apsolutno zaslužila tu pobjedu i baš je poseban kandidat od svih ovih sezona, jedan drugačiji tip osobe. I ono što je kod nje jako zanimljivo je lakoća s kojom ta žena kuha. Doslovno se niti u jednom trenutku kod nje nije vidio stres. S takvom brzinom, lakoćom i samopouzdanjem žena kuha i nismo doživjeli da u bilo kojem trenutku ona izgubi kompas, tako da je s te strane bilo očekivano da će tako glatko uklizati u finale i do pobjede“, komentira Klemenčić koja je zadovoljna ishodom finala, ali i sezonom u cijelosti.

„Ja sam zadovoljna s ovom sezonom, čini mi se da se dobro kuhalo, bilo je puno dobrih jela i puno ljudi koji su ozbiljno zagrizli. U cijeloj završnoj fazi su kandidati dobro kuhali pa sam jako zadovoljna, a onda još i Jozefina na kraju. To je bio pravedan završetak s obzirom na to kako je sezona tekla, što nije uvijek bio slučaj. Znalo je biti različitih obrata u prethodnim sezonama, a ove je sve nekako sjelo na svoje mjesto“, zaključila je Željka za kraj.

Preporučujemo ti još sadržaja

Reci što misliš!