Ostani doma
Gdje je nestao Tomislav Špiček?

Neki novi klinci

Gdje je nestao Tomislav Špiček?

Nakon odrađenih pet sezona i započete šeste sezone showa 'Tri, dva, jedan - kuhaj!', lijeva stolica večeras će ostati bez svog prvog i najdugovječnijeg vlasnika - Tomeka.

„Zašto je Špiček odustao od showa?“, vjerojatno je bilo prvo pitanje koje vam je prošlo kroz glavu kada ste pročitali naslov. Ne brinite, imamo dobre vijesti – Špiček je i dalje prisutan samo je promijenio poziciju. Naime, večeras ima ulogu dežurnog kuhara, koji će kandidate spasiti od mogućih kulinarskih katastrofa i pomoći im da na tanjure serviraju potencijalne buduće hitove svjetskih menija. Zbog toga će na Špičekovu stolicu večeras sjesti njegov kolega Ivan Pažanin, koji će zajedno s Matejom i Matom kušati i ocjenjivati jela.

„Ljudi moji, je li to moguće? Mali korak za čovjeka, ali veliki za hrvatsku javnost - nema ga na ovoj stolici!“, izjavio je zadovoljno Pažanin te nadodao kako će danas baš uživati bez Špičeka.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Hoće li Špiček ovo zapamtiti Pažaninu i od kolike pomoći će biti kandidatima kao dežurni kuhar, ne propustite pogledati večeras u novoj epizodi showa 'Tri, dva, jedan – kuhaj!', koja je na rasporedu u 21:15 sati na RTL-u!

 

 

Preporučujemo ti još sadržaja

Reci što misliš!