Tik-tak

Najgori neprijatelj polufinalista je – vrijeme!

Pripremiti jelovnik od tri slijeda unutar 75 minuta bit će nemoguća misija!

Ružica i Barica, Andrea i Barbara, Davorka i Vjeko te Nikolina i Otto bore se za ulazak u finale kroz jedinstven kulinarski turnir. U svojevrsnom dvostrukom kuhoboju po dva para dijelit će isti jelovnik od tri slijeda, ali će bodove uzeti samo onaj par koji je, prema mišljenju žirija, pripremio bolji jelovnik.

Da borba parova nije mačji kašalj, pokazat će i večerašnje kuhanje. Svi će parovi imati dosta vremena za čitanje, pripremu i izradu recepta koji će ih dočekati na radnim jedinicama, no baš će svaki par imati problem samo s jednim kriterijem – vremenom!
Svim će se parovima činiti da tih 75 zadanih minuta „curi“ puno brže nego inače, zbog čega natjecatelji neće imati volje za međusobno ćaskanje, a kamoli za nonšalantnu raspravu sa žirijem oko jelovnika.

Preporučeno za tebe

Preporučeno za tebe

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Na svim će se radnim jedinicama čuti povici „požuri“ i „ajde, ajde, brže malo!“, a panika će natjecati kandidate da posumnjaju da ih netko namjerno sabotira.

Kucnuo je čas da natjecatelji napokon izađu iz komfort-zone i pripreme čak petnaestak tanjura, za svakog člana žirija po jedan tanjur za predjelo, glavno jelo i desert. S obzirom na konfuznu situaciju na 321-trgu, moglo bi se dogoditi da neka jela žiri niti ne vidi, odnosno da na kušanje dobiju prazan tanjur!

Tko će izgubiti prvog dana turnira, a tko dobiti toliko vrijedan bod? Odgovore ne propustite doznati večeras, u novoj epizode kulinarskog showa „Tri, dva, jedan – kuhaj!“ u 21:30 na RTL-u!