Otto: 'Ako pobijedim, istetovirat ću si lik Tomislava Špičeka!'
RTL

BORBA ZA PRESTIŽNU TITULU

Otto: 'Ako pobijedim, istetovirat ću si lik Tomislava Špičeka!'

Simpatična Riječanka Nikolina i Zagrepčanin Otto upoznali su se na Hvaru. Iz prvotnog prijateljstva razvila se ljubav, a ono što ih je posebno povezalo jest strast prema kuhanju.

Nikolina Pirizović i Otto Grundmann ljubav prema kuhanju otkrili su još kao djeca. Mama i baka bile su uzor mladoj Nikolini, koja se još kao osmogodišnjakinja okušala u pravljenju biskvita. Otto je svoje prvo jelo, grah, pokušao napraviti s jedanaest godina. Uzor su mu, također, bile mama, baka ali i djed.

Iako su bili zajedno tek godinu dana, Nikolina i Otto odlučili su prijaviti u kulinarski show 'Tri, dva, jedan – kuhaj!'. Ovo im je bila odlična prilika da jedno drugo bolje upoznaju i vide kako funkcioniraju kao tim. Čini se kako su dokazali da funkcioniraju savršeno. Zahvaljujući vrhunskim, inovativnim receptima uspjeli su dogurati do samog finalnog tjedna, a svaki put kad nose jelo na kušanje žiri se obraduje njihovim gastro kreacijama.Za časopis Glorija otkrili su gdje pronalaze inspiraciju. „Pregledavamo sve moguće internetske stranice i kuharice. Ponekad to traje i četiri sata, ali nikad ne kopiramo. Od nekoliko recepata ili fotografija mi smislimo svoje jelo. Mogućnosti je bezbroj“, izjavio je Otto i dodao kako se ponekad on i Nikolina ne mogu usuglasiti oko izbora jela, ali na kraju uvijek nađu kompromis.

Preporučeno za tebe

Preporučeno za tebe

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Podsjetimo, prošlog tjedna Nikolina i Otto prvi puta su završili u kuhoboju. Za prolazak dalje borili su se protiv Lorete i Ivane, kojima je, nažalost, presudio desert te su one morale napustiti show.Bez obzira na to što se svi bore za istu nagradu, ljubavni par voljan je pomoći i ostalim natjecateljima, što potvrđuju i njihove suparnice iz kuhoboja.

„Oni su jako mladi, ali toliko su posebni. Već prvi dan istaknuli su se svojim jelom. Spremni su i na kritike i na pohvale i nikad im nije bilo teško pomoći bilo kome“, izjavila je Ivana.Planova za budućnost ovaj mladi par ima jako puno. Nikolina mašta o nekom mjestu gdje bi svi mogli kušati ono što pripremaju, a planiraju i dalje usavršavati svoje kulinarske vještine. Otto, pak, s druge strane, mašta o još jednoj, novoj tetovaži. „Pobijedim li u showu, istetovirat ću si lik najstrožeg člana žirija – chefa Tomislava Špičeka“, kroz šalu je dodao Otto.

Kako će se Nikolina i Otto snaći u ovom finalnom tjednu, saznajte u novoj epizodi kulinarskog showa „Tri, dva, jedan – kuhaj!“ večeras u 21:20 na RTL-u!