Pucanje po šavovima

Barbara: 'Dođe mi da bacim tavu negdje u zid i izađem vanka!'

Večeras će panika na 321-trgu počet će ranije nego prvog dana finalnog tjedna kuhanja. Čak će i najsmireniji natjecatelji pucati pod pritiskom!

Natjecatelji će u niskom startu čekati da voditeljica Doris Pinčić Rogoznica započne s odbrojavanjem zadanih 75 minuta za kuhanje, jer je svima itekako stalo do finala. Ako im jučerašnje kuhanje nije predstavljalo problem, danas bi se itekako mogli opeći jer će u zadatak dobiti vrlo zahtjevne riblje jelovnike s mnoštvo komponenti.

„Ovo je potpuni kolaps sistema! Dođe mi stvarno da bacim tavu negdje u zid i izađem vanka! Nisam sigurna hoćemo li danas stići napraviti sve do kraja. Bit će sve na knap, ali će zato iza nas ostati teški nered. Ali, mislim da su se na to već svi navikli… Tako da… Ne znam. Potrudit ćemo se, kao i uvijek!“, kaže Barbara koja se teško snalazi u multitaskingu, radeći više stvari istodobno.

Preporučeno za tebe

Preporučeno za tebe

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Niti drugi natjecatelji nisu sretni s još jednim stresnim danom na setu showa. Vjeko se još uvijek drži one „bit će šta bude“, Ružica krajičkom oka neprestano prati što točno njezina partnerica Barica radi, dok Nikolina tvrdi da niti profesionalni kuhar ne bi stigao skuhati jelovnik od tri slijeda u 75 minuta.

„Ovaj zadatak je ludnica. Ovo je kaotično. Mene zanima, iskreno, kako bi se žiri snašao na našim pozicijama. Da stavimo dvoje protiv dvoje, to bih stvarno htjela vidjeti. Da ne znaju koji će recept kuhati, pa da nam pokažu kako biti organiziran. Apsolutno sve segmente.“, kaže Nikolina.

„Radi se stvarno brzinski, svaki red radnih jedinica po dvije tri stvari odjednom. Ali tako mora biti. Svi su dogurali do finalnog tjedna, koji je zahtjevan dio natjecanja“, odgovara Mateja Domitrović Sabo koja od sva četiri para očekuje da pokažu svoje najbolje sposobnosti. Čak se i Mati Jankoviću čini da je kaos prisutan na svim radnim jedinicama jer su zadaci sve zahtjevniji, radi se s tijestom što oduzima puno vremena i filetira riba koja im je potpuna nepoznanica.

Par čije slovo je najviše ispisano na kuhačama žirija, osvaja bod. Tko će slaviti drugog dana turnira u finalnom tjednu, otkriva novi nastavak kulinarskog showa „Tri, dva, jedan – kuhaj!“, večeras u 21:30 na RTL-u!