'Nismo se nadale da ćemo dogurati do finalnog tjedna'
RTL

RUŽICA I BARICA

'Nismo se nadale da ćemo dogurati do finalnog tjedna'

Vesele i zabavne Prigorke dokazale su se kao prave maherice u kuhinji.

Simpatične sestrične iz Svetog Ivana Zeline u show su se prijavile iz čiste znatiželje. Najviše volje imala je Ružica, dok je Barica dugo vremena razmišljala hoće li pristati.

„Moja sestrična i kći su nas prijavile. Kad sam čula to, skoro sam pala u nesvijest. Čak sam bila malo i ljuta jer nisam bila sigurna u sebe. Odmah sam se dogovorila s Ružicom da će ona biti glavna u svemu, a ja ću joj samo pomagati“, šaljivo je izjavila Barica i dodala kako sad vidi koliko je zapravo napredovala od prve epizode pa sve do danas.„U početku me bilo jako strah svega. Imala sam veliku tremu od kamera, nisam znala što da kažem niti kako da se snađem u kuhinji“, rekla je Barica.

Preporučeno za tebe

Preporučeno za tebe

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

S druge, pak, strane njezina sestrična Ružica kao da je rođena za život ispred kamera. Mirna, staložena i realna u tradicionalna jela unosi dašak modernosti. Inspiraciju za recepte pronalazi u starim kuharicama kojih, kako kaže, ima jako puno.

„Volim kuhati i doma imam puno kuharica koje često čitam i pregledavam te mi onda na pamet padnu razne ideje. Također, kupujem i njemačke novine o kuhanju. U njima bude dosta noviteta i savjeta, a obožavam i azijsku kuhinju te često eksperimentiram. Mene to veseli i zanima. Rijetko kada nađem neki dobar recept na internetu, više vjerujem knjigama“, otkrila je Ružica.Marljive Prigorke kažu da nisu mogle ni sanjati da će ući u finalni tjedan, međutim, svojim jelima uspjele su očarati istančana nepca žirija.

„Nismo se nadale da ćemo ovako daleko dogurati. Uvijek smo bile u sredini. Imale smo dobrih dana, a imale smo i loših. Sad, kad smo već pri kraju, imamo želju ući u samo finale i boriti se za glavnu nagradu“, komentirale su Ružica i Barica.

Hoće li Barica i Ružica uspjeti izboriti ulazak u finale hrvatskog amaterskog kuhara, saznajte večeras u novoj epizodi „Tri, dva, jedan – kuhaj!“ na RTL-u s početkom u 22:10 sati.