Polufinalni duel

ANKETA: Tko ide u finale - „kraljice kuhoboja“ ili favoriti?

S obzirom da su nakon tri dana kulinarskog turnira imali jednak broj bodova, večeras će se Nikolina i Otto te Andrea i Barbara boriti za jedno prazno mjesto u finalu šeste sezone showa „Tri, dva, jedan – kuhaj!“.

Koji par kuhara amatera zaslužuje biti u finalu showa "Tri, dva, jedan - kuhaj!"?

Rezultati
Nikolina i Otto: 206 odgovora
Andrea i Barbara: 351 odgovora
  • Nikolina i Otto:

    37% (206)

  • Andrea i Barbara:

    63% (351)

Vrati se na glasanje

Iako za pripremu jelovnika od pet slijedova imaju samo 120 minuta vremena, polufinalni duelisti doimat će se vrlo opušteno dok kuhaju na 321-trgu. Andrea i Barbara te Nikolina i Otto sav će stres i paniku ostaviti pred ulazom na 321-trg jer u polufinalnom duelu kuhaju prema receptima koje su sami odabrali.

„Pet slijedova, četiri člana žirija, jako puno ocjena… Bit će gusto!“, kaže Tomislav Špiček koji od kandidata traži da pripaze na izgled i količinu namirnica na tanjurima koje donose na kušanje, dok ih Ivan Pažanin savjetuje da tijekom dva sata kuhanja budu smireni, staloženi, pokažu svoj maksimum i sve što su tijekom posljednja tri mjeseca naučili.

Preporučeno za tebe

Preporučeno za tebe

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

„Svi koji su došli do ove faze natjecanja su to i zaslužili. Nikolina i Otto su od početka djelovali kao da će u ovom showu ići do kraja, dok su Barbara i Andrea, po mom mišljenju, najviše napredovale u ovom showu. Definitivno su došle s inferiornim znanjem, a sad su već na korak finalu zahvaljujući poprilično dobrim jelima te su naučile raditi pod stresom jer su prošle kroz najviše eliminacijskih izazova, tako da imaju neku prednost pred Nikolinom i Ottom.“, otkriva Mate Janković, dok drugi članovi žirija tvrde da su „kraljice kuhoboja“ u nezavidnom položaju jer kuhaju protiv favorita koji su za ovaj duel odabrali zahtjevniji jelovnik, baš kako im i priliči.

Hladno predjelo, juha, toplo predjelo, glavno jelo s prilogom i desert – sve će to žiri kušati u polufinalnom kuhoboju. Onaj par koji je odabrao, ali i skuhao, ukusniji, inovativniji i zanimljiviji jelovnik, odlazi u finale gdje ih čekaju Ružica i Barica!

Ne propustite pogledati uzbudljiv dvoboj polufinalista kulinarskog showa „Tri, dva, jedan – kuhaj!“, večeras u 22:55 na RTL-u!